Share |

Odpočiňte si přes léto nad knihou Božský hráč

foto: PR

Známe už Božského bastarda,  setkali jsme se s Božským cizincem a nyní nadešel ten správný čas poznat Willa, Božského hráče. ONA je bláznivá a nudná knihomolka, žádná krasavice. ON, chronický Casanova, který se otočí za každou sukní. Po tom, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá šílenou přednášku o tom, že má úplně katastrofální, takže nulový, společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na blížící se doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho směšný návrh: vypadnout konečně ven, seznámit se s novými, zajímavými lidmi, začít dokonce randit a začít konečně užívat trochu života.
 
A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího starostlivého bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou, nezajímavou šprtku ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té nečekané, divoké a žhavé noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká překvapivě do postele – a naučí ho o ženách tři neskutečné, nové věci, na které už nikdy v životě nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého objeveného sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě Hanna potřebuje.
 
K létu a dovoleným láska a romantika neodmyslitelně patří, nemyslíte? Pokud se chcete krásně zasnít spolu s Hannou a božským Willem do jejich příběhu lásky, máte možnost si knihu Božský hráč, a samozřejmě i předešlé díly autorky Christiny Laurenové, zakoupit na www.KNIHCENTRUM.cz, v internetovém knihkupectví s širokým sortimentem knih, rychlou expedicí a výhodnými cenami. V nabídce knihkupectví naleznete beletrii pro děti a dospělé, komiksy, učebnice, odbornou literaturu, encyklopedie, příručky, mapy, audioknihy i doplňkový sortiment.
 
Při nákupu nad 500,- na www.KNIHCENTRUM.cz  máte  dopravu ZDARMA. KNIHCENTRUM.cz přináší čtenářům také aktuální informace z knižního trhu. Naleznete je na Facebooku, Twitteru, Google+ a webu KNIHCENTRUM-revue.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.