Share |

Kniha Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! na KNIHCENTRUM.cz

foto: PR

Rozpal to, šéfe! je název grilovací kuchařky Zdeňka Pohlreicha, který vám ukáže, co všechno se dá připravit na grilu. Zdeněk Pohlreich předvede a podrobně popíše, jak ugrilovat pořádný steak či žebírka, ale také ryby, jakékoliv mořské potvory, předkrmy a snídaně. Připravil tak lákadlo i pro ty nejzarytější odpůrce venkovního vaření.
 
Rozpal to, šéfe! přináší 91 oblíbených Pohlreichových receptů spolu s barevnými fotkami hotových jídel a podrobnými postupy. Nechybí ani typické komentáře slavného šéfa, které by jeho fanoušci určitě postrádali a také se můžete těšit na Pohlreichovo desatero správného grilování.
 
Ještě nejste přesvědčeni, že knihu Rozpal to, šéfe! prostě musíte mít? Tak se podívejte na náhledy do knihy a ochutnejte nápadité pokrmy ala Pohlreich, třeba pohár z grilovaného ovoce... KNIHCENTRUM.cz nabízí knihu za zvýhodněnou cenu!
 
Nalákali jsme vás na báječné pochoutky mistra kuchaře? Věříme, že ano. Kuchařku Rozpal to, šéfe! máte možnost zakoupit na www.KNIHCENTRUM.cz,v internetovém knihkupectví s širokým sortimentem knih, rychlou expedicí a výhodnými cenami. V nabídce knihkupectví naleznete beletrii pro děti a dospělé, komiksy, učebnice, odbornou literaturu, encyklopedie, příručky, mapy, audioknihy i doplňkový sortiment.
Doručení Na poštu a osobní odběr na prodejnách KNIHCENTRUM máte ZDARMA!
 
KNIHCENTRUM.cz přináší čtenářům také aktuální informace z knižního trhu. Naleznete je na Facebooku, Twitteru, Google+ a webu KNIHCENTRUM-revue.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.