Share |

Nike spustila registrace na běžecký závod We Run Prague

foto: pořadatel akce

Dokonalé léto potřebuje dokonalý plán. Letní měsíce utíkají mílovými kroky, a proto je potřeba držet s nimi krok a užít si je na maximum. Běžci budou mít letos možnost připravovat se prostřednictvím běžeckých tréninků, tematických běhů a dalších speciálních eventů pod vedením běžeckých trenérů Nike+ Run Clubu, tak aby si dokonale užili nejdelší dny v roce, bezchybné počasí i We Run Prague, kterým celá běžecká sezona vyvrcholí.
 
Desetikilometový závod historickým centrem města se uskuteční poslední srpnovou sobotu – 30. srpna 2014. Startovat se bude opět ze Žlutých lázní, a to v 19:00. Novinkou pro letošní rok je jiný cíl We Run Prague, který bude tentokrát na náplavce, kde bude pro běžce po doběhu připravena afterparty.
 
Na We Run Prague se přihlásíte prostřednictím TĚCHTO webových stránek.
 
Do 15. června bude startovné za zvýhodněnou cenu ve výši 490 Kč. Od 16. června bude možné se zaregistrovat za poplatek ve výši 590 Kč. Součástí startovního setu je běžecké tričko, na které si každý účastník může navrhnout své vlastní motto.
 
We Run Prague je vyvrcholením běžecké sezony, která bude letos plná běžeckých výzev, tréninků a eventů pod hlavičkouNike+ Run Clubu. Kompletní přehled chystaných akcí najdete na Facebooku akce.
 
Pro ještě větší zážitek z běhu je tu aplikace Nike+ (ke stažení zde), která umožňuje monitorovat váš běh a sdílet jej, pomáhá běžcům dosahovat stanovených cílů a navzájem se motivovat. V průběhu tohoto léta se mohou běžci těšit na několik běžeckých výzev v rámci Nikeplus, které jim pomohou posunout jejich výkony opět o něco dál.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.