Share |

Freeride.cz Winter Closing Parties 2014

foto: pořadatel akce

Loni byla nastartována tradice jménem Freeride.cz Winter Closing Parties a letos na první ročník navazuje druhý. Loni se akce konala 4. května, letos to bude 5. dubna, a to opět v pražském P.M. Clubu. Mejdan vám přináší Freeride.cz společně s partnery Jägermeister, Snowboard Zezula, Red Bull, Budweiser Budvar a Drift Innovation.

I když spousta z vás letošní zimu ani nezačala, mnozí si přecijen zajezdili a užili alespoň té trochy sněhu u nás nebo naopak hromady prašanu v Alpách. Proto si myslíme, že i letos je více než důstojné se společně se zimní sezónou rozloučit. A pokud nechcete slavit konec zimy, tak cokoliv jiného... jak víte, mejdany v režii Freeride.cz jsou pro oslavy ideální příležitostí! ;-)

Freeride.cz Winter Closing Party 2014 se odehraje v sobotu 5. dubna v pražském P.M. Clubu neboli “PíeMku” a vy se jako vždy můžete těšit na pestrý program. Pokud dorazíte brzy, bude na vás hned za dveřmi čekat Jägermeister Welcome Drink v podání krásných Jäger hostesek a také tombola, ve které najdete mega nálož cen všech možných typů včetně té hlavní - prknem Gravity od Snowboard Zezula. Tombola bude probíhat stejně jako na posledních Freeride.cz mejdanech, takže se nemusíte bát nudného a hlavně zdlouhavé losování na pódiu. Jednoduše přijdete k tombolovému stanovišti a za každých 20 Kč budete mít možnost zalovit v míse plné odznáčků. Pokud budete mít štěstí a vytáhnete si výherní placku, rovnou si odnesete cenu. A pokud ne, tak alespoň vytáhnutý odznáček na památku!

Celým večerem bude provázet svým ostrovtipem náš kamarád Johny Bravo aka Juan a kulturní zážitek zajistí hned čtveřice Jägermeister DJs, kteří nás doprovázeli po celou zimu na Just Ride mejdanech i v minulosti, a to DJ Akvamen, DJ Robot, DJ Hlava a DJ Nimand. Těšte se tak na podobnou divočinu jako na loňské Winter Closing Party, kterou mnozí zařadili do pomyslné kolonky “legendary”.

Zpestřením programu dále bude video “Freeride.cz Just Ride! 2014 Highlights” shrnující letošní ročník této série snowboardových a freeski happeningů, která navštívila šest horských resortů. Dále budou slavnostně vyhlášeni vítězové soutěže Drift Follow-Cam Contest, která probíhala právě během letošního Just Ridu.

Ve speciálním fotokoutku bude připraven Snowboard Zezula “Take Your Party Pic”, což znamená, že si rovnou z místa budete moci odnést na památku vytisklé fotky s momentkami zachycujícími vás a vaše přátele. Peprný jistě bude Pole Dancing Contest, takže holky co se nestydíte, připravte si taneční kreace!

Na Freeride.cz Winter Closing Party 2014 vás zvou Freeride.cz, Snowboard Zezula, Jägermeister, Budweiser Budvar, Red Bull a Drift Innovation.

Mediální partneři: Óčko, Maxim, Boardmag.cz, 4elements.cz, Protisedi.cz, HipHopStage.cz, Doklubu.cz, Studentskaleta.cz, Zabil.cz

Co: Freeride.cz Winter Closing Party 2014
Kdy: sobota 5. dubna 2014 od 20.00 hodin
Kde: P.M. Club & Cocktail Bar, Trojická 10, Praha 2
Vstupné: 100 Kč (v ceně jeden “lístek” do tomboly)
 
FB event ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.