Share |

Elite Model Look 2013: Jak se nestát Misskou

Letošní ročník soutěže Schwarzkopf Elite Model Look zná vítězky. Česko-slovenské finále modelingové soutěže posílá do Číny na světové klání o nejzajímavější nové tváře Češku Evu Klímkovou a Slovenku Barboru Kolárikovou.
Foto autorka

Je vám patnáct a v překrásném Španělském sále pochodujete po fakt dlouhém a od pohledu ne zrovna přátelském přehlídkovém mole. Je vám patnáct a máte na nohách lodičky s vysokými podpatky. Je vám patnáct a právě si plníte sen. A co jste dělali vy v patnácti?
 
Soutěž Schwarzkopf Elite Model Look tomuto kýči už 22 let dává tvář, mantinely a profesionální organizaci snu "stát se modelkou". Jakkoliv byste si přáli, aby ty holky na mole, které sotva dostudovaly základku, chtěly spíš chodit do knihovny. Jenže na rozdíl od finalistek Miss, jež podle mě spíše soutěží o nejlukrativnějšího manžela (s výjimkami, Taťáno), Elite Model Look je prostě tábor pro supermodelky. A ty taky chodí na molo v kalhotách a značkách Viviene Westwood nebo Tsumori Chisato, ne jenom v blýskavých asymetrických šatech z umělých materiálů.  

Topmodelky mezi námi prostě žijí, žít budou a až vaše dcera přijde s přihláškou do výběrových kol soutěže, přejte jí to. Pohled na důstojné dámy formátu Daniely Peštové nebo Michaely Kociánové je uklidňující. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.