Share |

Elite Model Look zná vítězky

foto: Elite Model Look

 

14. září se v Jízdárně Pražského hradu konal finální večer  prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2011 pro Českou a Slovenskou republiku. Večerem provázela top modelka Simona Krainová a z dvaceti finalistek ve věku mezi 14 až 19 let, vybrala odborná porota pod vedením Jiřího Bartošky tyto vítězky: Lenku Hanákovou z ČR a Leónu Hochelovou ze Slovenska. Obě vítězky budou reprezentovat své země na světovém finále Elite Model Look v Šanghaji, které proběhne dne 6. prosince.
Děvčata byla velmi mladá a velmi štíhlá. Saša Jány s touto soutěží slaví vleké úspěchy a když se představovali účatsníci akce, měl velký úspěch, jeho jméno publikum skoro skandovalo.
Kromě Jiřího Bartošky byla na místě smetánka z celé Prahy. Excelovala Kateřina Winterová v šatech od Denisy Nové, které reagují na světlo a na zvuk a celé jsou úžasné. Kateřina Winterová je ale ještě úžasnější než ty šaty.
Slovenská vítězka měla trochu větší boty, než by bylo zdrávo, takže její krok byl... spíš ptačí pochpd než ladná chůze.
Vítězky minulých ročníků, které byly na místě a seděly v první řadě, si dělaly z účastnic legraci a malinko se uchechtávaly, a za to jim dáváme palec dolů.
Soutěž se koná pokaždé jinde a oproti SaSaZu dodává Hrad eleganci, za což chválíme Jirku a Sašu.
Na konec Saša Jány při debatě s protisedi.cz prohlásil, že celý večer byl oslavou ženy.

Nejprestižnější modelingová soutěž na světě oslavila tímto večerem rovněž dvacáté výročí své existence v ČR a SR. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.