Share |

Eco Salon Rolland: Výstava fotek Marka Musila i špičková vlasová péče

foto jk

Máte rádi svoje vlasy? Máte rádi přírodu? A umění? Zkuste Rolland.
"Ekologická kosmetika" je pojem pro někoho stále ještě podezřelý. Některé eko přípravky jsou fajn pro přírodu, ale nefungují tak dobře. Nebo s nimi pracují pomatené biobáby obrostlé lišejníkem. ALE ono to jde i jinak, elegantněji.
Rolland je designový kadeřnický a kosmetický salon. Takové příjemné vinohradské spa. Dřevěné prvky, retro židle, špičková kosmetika Rolland? Jasně. Přírodní přípravky, z jejichž používání nebudete mít těžkou hlavu? Jo.  Francouzská 17 je místem, kde se to všechno potkalo. A pokud vám to ještě pořád není dost a nevěříte našemu úsudku stran kvalit personálu i kosmetiky, najdete tu i něco navíc. Jedinečné akce.
Právě nyní tu probíhá výstava obrázků Marka Musila, který fotí pod vodou lidi známé i neznámé. Což se k salonu hodí skvěle. Potěší vás i DJ pult, protože tu bývají tančírny. A cvičí se tady jóga. Brzy přibydou módní přehlídky. A další akce pro zdraví i zábavu. Rolland má našlápnuto být jedním z nejvíc cool míst v Praze. je to tu čisté a hezké a fakt můžeme říct, že je to fajn podnik - pomozte mu svou návštěvou k rozvoji!
 
Eventy + všechno info najdete ZDE.
Tajný tip: Zažehlovací vlasová liftingová péče s ceramidy. Šetrně zacelí poničené vlasy - super věc. Bude vás to stát hodinu a půl času a nějaké koruny, ale poničené vlasy nasají spoustu opravných látek a budete se cítit skvěle!
-
Marek Musil (1974) je současný český vizuální umělec.
Jako módní a reklamní fotograf si vytvořil velmi osobitý styl, který svou osobitostí inspiroval mnohé reklamní agentury. Neúnavné hledání autenticky silného výrazu v profesionální práci ho přirozeně přivedlo k umělecké fotografii.
Pozoruhodná série fotografií s názvem UNDERWATER MOTION může být interpretovaná jako cílené zběhnutí Marka Musila od komerční práce k naplnění jeho umělecké potřeby. Částečně je to také únik do klidu, kde sám autor reflektuje svůj pohled na svět prestižní reklamy. Při této meditaci pod hladinou, za kterou stojí hodně času a technického kumštu se autor regeneruje a nabírá sílu do nové tvorby. Samotná instalace výstavy vtahuje návštěvníka do dvou světů. V jednom dominuje krása a jemný humor, z druhého je cítit zmatenost a stres současné doby.
Bez pardonu patřím do kategorie zběhů. Začínal jsem v grunge stylu 90. let jako muzikant, který podlehl alternativnímu rocku, běsnění elektrických kytar a hlavně magickým úderům do bubnů. Můj hudební světonázor mě pomalu, ale jistě přesvědčil o síle jednoho okamžiku, který stojí za to zachytit a nepustit. Jenže černobílé focení kapel, koncertů a kamarádů mi bylo málo, chtěl jsem barvitě vidět, slyšet a žít. Vydal jsem se proto se svým foťákem na cesty po Evropě, Severní Africe, na Blízký východ a v Izraeli jsem našel na chvíli druhý domov. Ale kde se cítím opravdu skvěle a stále se tam vracím, jsou Spojené Státy, protože tady jsem objevil kromě kontroverzní Ameriky svět komerční a módní fotky. Mojí poslední zastávkou je role energického fotografa, který již 11 let fotí pro přední české módní a lifestylové magazíny a reklamní agentury. Životní styl jsem si našel, je to moje práce a radost z ní.
www.marekmusil.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.