Share |

Co nového u Happy Socks?

MEET ME IN THE MORNING
Loňský podzim znamenal pro švédskou značku Happy Socks začátek nové éry. Širokou škálu ponožek doplnila s velkými fanfárami kolekce spodního prádla. Rozšíření nabídky směrem vzhůru bylo vlastně naprosto přirozené – jaká jiná část oděvu nám může svou barevností každé ráno zvednout náladu? Aniž by o tom kdokoliv musel vědět? Spodní prádlo!
V nabídce najdete ultra pohodlné dámské bokové kalhotky, pánské boxerky s nohavičkou a klasické trenýrky. Stejně jako ponožky Happy Socks se prádlo pyšní celou řadou originálních vzorů a barev, čímž si zachovává estetiku, díky které tato švédská značka dobyla svět. 
 
SOMETHING SPECIAL
Každý rok přichází Happy Socks s edicí, která je ještě o fous dál na poli ulítlosti než klasické kolekce. Každý kus je originál a posouvá ponožkovou revoluci mílovými kroky vpřed. Je libo hamburger a hranolky? Nebo snad fotbalový míč? Střapce nebo batiku, která se váže ručně, a potvrzuje celou filozofii Happy Socks -  hravost je stěžejní a láska k řemeslu jakbysmet. Na fotkách v nich pózuje ikonický Rudy Verwey.
 
MY PRIDE, YOUR PRIDE, OUR PRIDE
Všechny vzory jsou unisexové, tudíž dostupné jak v dámské, tak pánské velikosti. A protože je Happy Socks firma moderní, myslí i na páry s jinou orientací. Hrdě podporuje celosvětové hnutí PRIDE a do aktuální kolekce zařadila i duhové dárkové sety a ponožky.
 
 
Všechny novinky jsou dostupné na oficiálním eshopu českého distributora Happy Socks, urbanlux.cz, a navnadit se můžete v galerii na Facebooku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.