Share |

Chystá se Baby Office – centrum pro rodiče s dětmi

Ilustračbí foto Baby Office

O coworkingu už jsme psali. Ale co když máte dítě?
Sdílené kanceláře pro rodiče s dětmi na našem trhu dosud chyběly. Připravuje se nový projekt, který díru na trhu zacelí.
Jmenuje se Baby Office a zeptali jsme se jeho tvůrců, jak jsou daleko a proč celou věc budují. Tohle nám řekli:
 
Jak skloubit péči o malé děti a práci? Je možné zůstat v kontaktu s lidmi ze svého oboru a přitom být k dispozici pro své děti? Jak na mateřské nerezignovat na svůj osobnostní a profesní růst?
 
Chceme najít odpověď na tyto otázky vytvořením moderního centra určeného rodičům s dětmi, kteří chtějí i na rodičovské dovolené pracovat, vzdělávat se nebo relaxovat. Pro děti bude připraven zajímavý program, který bude podporovat přirozenou dětskou zvídavost a tvořivost. Rodiče se budou moci nerušeně věnovat své práci, relaxaci nebo zábavě a neztratí přitom možnost kontaktu s dítětem.
 
Projekt je ve fázi příprav. A protože chceme ušít Centrum na míru jeho uživatelům, snažíme se nejdříve důkladně zjistit, co maminky a tatínkové s malými dětmi potřebují. Pokud vás myšlenka zaujala, budeme rádi, pokud nám vyplníte dotazník na stránkách www.babyoffice.cz. Uvítáme jakékoliv reakce, připomínky, nápady...
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.