Share |

Anketa o módě a stylu: Potvora fintivá (www.potvor.cz)

foto archiv Potvory

 
Klára alias Potvora fintivá má web www.potvor.cz, který podporuje kutily, tvůrce a mladé designéry. Co je zač?
 
Tvá definice módy a stylu?
Sama pro sebe vnímám módu jako sladěný a originální celek a tak se snažím dodržet svá pravidla:
Sladěnost – mé barvy musí ladit a doplňovat se, ne se navzájem „poprat“
Linie – líbí se mi jednoduchost a ladnost
Detail – nosím jeden pořádný a originální detail, ne tisíc „cingrlátek“
Soudnost - fakt si nemyslím, že bych měla trestat ostatní kolemjdoucí pohledem na má vykrmená stehna v minisukni..:-)

Co máš nejraději na své práci?
Vždycky jsem pracovala ve vysokém managementu zahraničních firem: kravaty, uniformita, chladné vztahy…. práce mě naplňovala a to, že všichni včetně mě jsme nějak „sterilní“ a „upjatí“ mi připadalo úplně normální.
A pak jsme letos v květnu založili portál pro kreativní lidi, prostě pro ty, co rádi něco vyrábějí, tvoří a já jsem se dostala do jiného, „barevného“ světa. Ta barevnost je o lidech, o vztazích, o té energii a radosti z tvoření… Teď si to jako Potvora Fintivá fakt užívám, miluji komunikovat s těmi „tvořivými“ lidmi, jsou úžasní.
 
Moc mě baví vymýšlet pro náš portál různé marketingové akce, něco extra a originálního. Zaplatit si banner nebo klíčová slova na propagaci, to umí každý. My těch financí na propagaci moc nemáme, tak to musíme zkoušet jinak, a v tom jsem se našla…Vymyslet originální akci, přesvědčit partnery a celé to zorganizovat tak, že to cílovou skupinu zaujme – to miluji!  Jsem teď „chrlič originálních nápadů“ (objektivně je potřeba přiznat, že jich spoustu chrlím rovnou do koše ) a jsem nadšená, že si to můžu udělat na našich stránkách po svém.

Jak si dobíjíš baterky?
Většina lidí odpovídá, že relaxují sportem… a já to čtu a říkám si „ to zní ale fakt dobře..“.
Ale my, co jsme měli na gymplu trojku z tělocviku, tam ten “ sport“ fakt napsat nemůžeme, protože lhát se nemá … Sice sportuji, ale zas takový relax to pro mě není, je to věčná snaha nezranit sebe, okolí a nic neponičit…
Takže pravda je, že neprovádím žádný „elegantní relax“, já se totiž zcela neelegantně svalím na pohovku, „obložím se“ sladkostmi a střídavě sleduji televizi, notebook a nějaký časopis.

Co tě zaručeně potěší?
Setkání s lidmi, co jim to „pálí“ a jsou plni energie a dárečky (vánoce a narozeniny, to je moje!)
Jo a určitě mě potěší něco sladkého, v podstatě je jedno co, ale hlavně aby toho bylo hodně, miluji sladké!

Tvůj tip, co dělat proti šedi:
Šeď je nuda a já se nenudím: maluji obrazy, vyrábím šperky, mám druhý stupeň reiki, studovala jsem astrologii, chodila na kurz paraglidingu, potápím se... Každou chvíli narazím na něco, co mě zaujme a jdu do toho, pravda je, že ne všechno dotáhnu do konce, ale i tak mi to vždycky něco přinese a posune mě to dál (v nejhorším vím, co už dělat nechci ).. Takže teď jsem si koupila skike a učím se na nich jezdit a chystám se na kurz sutašky.
 
www.potvor.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.