Share |

Žižkovská noc 2014 - největší zimní hudební festival

foto: pořadatel akce

ŽIŽKOVSKÁ NOC 15.3. 2014 - největší zimní hudební festival
jeden fakt šílenej večer / 25 klubů / přes 100 kapel a DJs / směšný vstupný

Žižkova říše počtvrté otevírá svou pohostinnou náruč! Za jedno minimální vstupný se v sobotu 15.3.2014 otevře unikátní festivalový svět pětadvaceti klubů, barů a sklepů napříč celým Žižkovem. S páskou na ruce je jen na tobě, které z více než stovky kapel a DJs tě doprovodí timhle pekelným večerem. A že je z čeho vybírat… To nejlepší z české i zahraniční nezávislé scény, mladé kapely i prověřená jména, workshopy a mnohem víc.

Vstupné platí do : Palác Akropolis, Storm (dříve Matrix), Nákladové nádraží Žižkov, Fatal (dříve XT3), Kain, Bunkr Parukářka, Modrá Vopice, Progress, Final, U Voka, U Habásků, Signal, Nad Viktorkou, Kuře v hodinkách,Baryton, Street Culture, Salé, Divadelní studio Žižkov, Tunel, Saturnin (dříve JET), Bajkazyl, U Járy, Žižkovská Tančírna, Rock'n'pizza, Divočák, Republika Žižkov..

Festival by v tak rozsáhlé podobě nemohl existovat bez pomoci nadšenců a zaměstnanců z celého Žižkova, Monster energy drinks, Jägermeistera, Jihoměstského pivovaru a desítky dalších. Na tomto ročníku se můžete těšit na “Žižkovskou dvanáctku” - speciální festivalové světlé pivo ve více než třetině klubů za zvýhodněnou cenu.
O grafiku se nám letos postarali kluci ze Serpents & Coffins ( https://www.facebook.com/SerpentsandCoffins )

vstupné 150Kč na celý festival - omezeno jen kapacitou klubů
kapely začínají hrát v 17:00
AKTUÁLNÍ INFO VŽDY https://www.facebook.com/zizkovskanoc

PŘEDPRODEJ není. Vstupenky budou k zakoupení v den akce v jakémkoliv z 25ti klubů.

ČASOVÝ HARMONOGRAM BUDE 14 DNÍ PŘED AKCÍ

CELÝ PROGRAM NALEZNETE ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.