Share |

Hennessy Very Special představuje novou láhev z limitované edice Os Gemeos

foto: pořadatel akce

Hennessy Very Special představuje novou láhev z limitované edice Os Gemeos, a uvádí koncert brazilských hudebníků Kleberson Oliviera Band, ve čtvrtek 6.2.2014 v pražském Jazz Docku.
 
Dva brazilští umělci Os Gemeos, hvězdy street artu a identická dvojčata, vytvořili limitovanou edici originální láhve Hennessy Very Special. Bratři Os Gemeos mají s Hennessy společnou oddanost řemeslu a místu svého původu. Výtvory brazilských bratrů by nebyly takové, jaké jsou, kdyby se neinspirovali svým rodným brazilským Sao Paulem. Stejně tak Hennessy vděčí za svůj věhlas francouzskému Cognacu, odkud pochází. Umělce Os Gemeos  s koňakem Hennessy spojuje také vášeň a energie vložená do neustálého objevování dokonalé podoby a chuti.
 
Po úspěšné sérii koncertů Hennessy Artistry v pražském Jazz Docku nás nyní čeká velmi speciální večer v brazilském duchu, kdy se ve čtvrtek 6. února, představí nová láhev z limitované edice Hennessy Very Special. Kromě vystoupení brazilské kapely Kleberson Oliveira Band, která prezentuje autentický mix brazilské populární hudby a stylu sertanejo, se můžeme nyní tešit na speciální drinky z Hennessy v brazilském stylu. Koncert a představení nové láhve Hennessy Very Special začíná ve 22.00 v Jazz Docku. Více informací o vstupenkách a rezervacích najdete na www.jazzdock.cznebo www.facebook.com/HennessyCZ
 
 
O značce Hennessy
Jedinečná značka koňaku Hennessy se zrodila v roce 1765 ve francouzském městě Cognac. Výjimečnost značky Hennessy pochází ze „sklepů zakladatele“, zbudovaných roku 1774 Richardem Hennessym pro uchování nejvzácnějších eaux-de-vie.   Od té doby se rozšířila na pět kontinentů, zabydlela se v různých kulturách a stala se známou tisíce mil od svého původního domova. Značka se stala ikonou, symbolem a hlasatelem kultivovanosti a elegance. Již více než 2 a půl století vyrábí značka na stejném místě s tou samou pečlivostí výrobek, který je oceňován na celém světě. Ačkoli Hennessy zůstává věrný své minulosti, umí jít s dobou. Eaux-de-vie střežené po sedm generací rodinou Fillioux zaručuje autentický styl Hennessy. Hennessy ovládá světově nejpozoruhodnější a nejvýznamnější  zásobu eaux-de-vie, včetně eaux-de-vie označených datem 1800!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.