Share |

Zítra začne Tap Tap - Koncert proti strachu 2014

foto: pořadatel akce

Již tento čtvrtek, 11. září 2014, pořádá kapela The Tap Tap na Střeleckém ostrově v Praze druhý Koncert proti strachu. V 15 hodin odstartuje akce ukázkou paralympijských sportů, focením se šohaji ve folklórních krojích z moravského Podluží. Zájemci z řad návštěvníků si budou moci vyzkoušet adrenalinové aktivity sportovců s handicapem, lukostřelbu a lanovou dráhu. Součástí celého odpoledne budou pravé vepřové hody.
 
V 16:30 předvede své umění cimbálová muzika Vergariovci a v 17:15 začne módní přehlídka folklórních krojů z Podluží.
 
Přesně v 18:30 přijde na řadu koncert The Tap Tap, kteří si jako hosty přizvali dlouholetého spolupracovníka, českého zpěváka a skladatele Xindla X a nevidomého zpěváka a klavíristu Jana Jareše. Od 19:30 až do konce celé akce bude hrát DJ Martin Mikuláš.
 
Vstup na akci je zdarma.
 
The Tap Tap pořádají tento koncert v den výročí teroristických útoků na Světové obchodní centrum v New Yorku a mottem této akce je „Co podle vás vyžaduje víc odvahy - prožít život se zdravotním postižením, nebo zemřít mučednickou smrtí?“
 
“To, co se před už 13. lety stalo v USA se stále týká nás všech. Nechceme se bát, strachu se ale nezbavíme  tím, že o znepokojujících věcech nebudeme mluvit. Proto chceme zrovna tohle výročí připomenout odkazem na české folklorní tradice, dobrou muziku jídlo a pití.” říká Šimon Ornest, dirigent a kapelník The Tap Tap.
 
Součástí programu Koncertu proti strachu bude též putovní výstava vtipů o lidech s hendikepem, která vznikla na podporu sbírky na dostavbu pražského Jedličkova ústavu.
 
Více informací naleznete na www.koncertprotistrachu.cz, www.sbirkajus.cza www.tttnacerno.cz
 
Záštitu nad Koncertem proti strachu převzali ministr školství Marcel Chládek a starosta městskéčásti Praha 1 Oldřich Lomecký.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.