Share |

Yemi oslaví patnácté narozeniny své taneční skupiny

foto: pořadatel akce

Už od roku 1999 působí Yemi AD se svojí formací JAD Dance Company na taneční scéně. Za patnáct let působení se stala jednou z nejoriginálnějších ve střední Evropě. Yemiho tanečníci dělají České republice reklamu jak na divadelních jevištích, tak i na koncertních pódiích či ve filmech a reklamních kampaních. Oslava narozenin proběhne v pátek 27. června v industriálním prostoru divadla La Fabrika. Večerem bude provázet Yemi AD. Čtvrté narozeniny zde oslaví také Yemiho taneční škola Dance Academy Prague. Těšit se můžete hned na dvě výjimečná vystoupení v podání těch nejlepších. Akci podpoří svým vystoupením další osobnosti umělecké scény, mezi nimi například Matěj Ruppert z Monkey Business či Gipsy.cz.
 
Patnáctý rok existence totiž letos oslaví JAD Dance Company. Taneční skupina, která si svou originalitou a úspěchy vysloužila pozornost publika po celém světě. Z jejich nejznámějších show připomeňme například opening koncertu Madonny, turné s Kanye Westem, performance na udíllení amerických cen MTV, koncerty a videoklipy pro Charlie Straight, Bena Cristovao nebo Karla Gotta. Historie JAD se začala psát v roce 1999, kdy poprvé vystoupila v Národním technickém muzeu, tehdy pouze v pětičlenné sestavě. V současné době tvoří JAD 10 elitních tanečníků a 10 mladých talentů v přípravné sekci JAD New Generation. Během večera bude v prostorách La Fabriky připravena videogalerie nejvýraznějších projektů, nejen z dílny taneční skupiny, ale také umělecké a kreativní produkce. “Přestože teď trávím většinu svého času v Los Angeles, kam jsem se přestěhoval, stále v Evropě produkujeme velkou řadu eventů. Poslední rok byl extrémně nabitý. Páteční show v La Fabrice bude výjimečnou příležitostí vidět vystoupení JAD dance naživo,” dodává k připravaným oslavám Yemi AD.
 
Dance Academy Prague (DAP) již po čtyři roky poskytuje zázemí mladým tanečním talentům a rozvíjí jejich schopnosti díky kreativním choreografům, kterým nechybí vlastní vize. Potvrzením jejich skvělé práce a nekonečného úsilí jsou úspěchy, kterých má DAP na svém kontě již opravdu mnoho. Z nejaktuálnějších můžeme zmínit například dvě zlaté medaile z Mistrovství ČR Beat Street. Yemi se věnuje také charitě, proto jeho choreografové i studenti DAPu tento rok připravili výukový muzikál Mauglí s handicapovanými dětmi z nadace Pink Crocodile.
 
V pátek 27. června se uskuteční hned dvě představení zmiňovaných "oslavenců". Od 18:00 do 19:30 proběhne strhující THE SHOW, závěrečné představení studentů (již od 5-ti let) a choreografů Dance Academy Prague, které je přístupné i dětem. Poté bude následovat SHOWCASE od 20:00, kde JAD představí svou unikátní tvorbu ve stylu street fusion. Po ní se můžete těšit na tzv. Battle - taneční souboj těch nejlepších a následnou párty.
 
Vstupenky na Dance Academy Prague “The Show” k dostání v předprodeji za 290 korun. Lze využít také skupinovou slevu 4 lístků za 960 korun. Vstupenky na JAD Dance Company “Showcase” k dostání v předprodeji za 100 korun. Předprodejními místy jsou Dance Academy Prague, V Jámě 1371/8, Praha 1 a pokladna La Fabriky, Komunardů 30, Praha 7.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.