Share |

Výzva My Street Films: Natoč dokument z ulic českých měst

foto: pořadatel akce

Je tady poslední filmová výzva k natočení krátkého dokumentu z ulic českých měst, která byla za portál DAFilms.cz pod hlavičkou projektu My Street Films vyhlášena v květnu letošního roku. Na filmové mapě www.mystreetfilms.cz se sešlo již 24 snímků, které doprovázejí krátké dokumenty předních českých filmařů Bohdana Bláhovce, Lindy Kallistové Jablonské a Ivo Bystřičana, kteří se společně s režisérem Filipem Remundou a výtvarníkem Vladimírem Turnerem stali také poradci při realizaci vybraných filmových námětů.
 
Do uzavření přihlášek posledních My Street snímků, tedy krátkých dokumentárních filmů otevřené formy délky do 10 minut, zbývá jen poslední týden. S nedělní půlnocí dne 7. září se filmová mapa uzavře, aby se sešla odborná porota a vybrala vítězný snímek, jehož autor se podívá i se svým My Street dokumentem na letošní 18. ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Ji.hlava a na jaře příštího roku na něj bude čekat cesta na vlastní projekci v rámci festivalu Open City Docs Fest London, jenž projekt My Street Films přinesl do londýnských ulic v roce 2011.
 
Takže vy, co máte zájem se zapojit, máte poslední dny na to, zúčastnit se projektu My Street Films. Všechny potřebné informace naleznete na  www.mystreetfilms.cz, kde také získáte inspiraci od českých profesionálních a britských vítězných snímků. Ty je možné vidět až do neděle 7. září na portálu DAFilms.cz: http://dafilms.cz/event/180-My_Street_Films/.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.