Share |

Vyhrajte jazykový kurz v hodnotě 3800 korun!

Chcete umět japonsky, činsky nebo arabsky?

Jazyková škola noisis (noisis.cz) provozuje řadu lákavých jazykových kurzů.
Není to jen nějaká mrňavá jazykovčička, kde vysloužilá teta učí němčinu a zmatený cizinec se pokouší být učitelem angličtiny.
Noisis nabízí kromě obvyklých evropských jazyků například i kurzy arabštiny, hebrejštiny a čínštiny nebo japonštiny.
Nejbližsí semestr začíná už 20. února(!), tak si honem prohlédněte nabídku na noisis.cz a zamyslete se. A zkuste svůj kurz získat zdarma v naší soutěži.
 
 
Co o své práci říká sama jazykovka Noisis?

  • Výuka probíhá v malých skupinkách 3-7 studentů, což zajišťuje individuální přístup k potřebám jednotlivých studentů.
  • Kurzy začínají 20. února 2012 a budou probíhají po dobu 17 týdnů, tedy do konce června.
  • Nabídka kurzů je bohatá: 26 světových jazyků, ranní, dopolední a večerní kurzy, příprava na FCE a CAE, praktické kurzy obchodního angličtiny, konverzační skupiny... Výuka probíhá v našich učebnách v Bělehradské 79 (v pěším dosahu od metra I.P.Pavlova a Náměstí Míru).
  • Pokud si nejste jisti Vaší pokročilostí, vyplňte si zde on-line test, na jehož základě Vám doporučíme příslušný kurz. Pokud budete mít zájem, domluvíme Vám osobní schůzku s lektorem, který Vám s výběrem kurzu pomůže. Registrovat se můžete pomocí on-line přihlášky nebo osobně v kanceláři.
  • Po absolvování kurzu Vám zdarma vystavíme CERTIFIKÁT o dosažené jazykové úrovni v souladu s Evropským referenčním rámcem pro jazyky.
  • Držitelům karty ISIC poskytujeme slevu 10%.
  • Pro úhradu veřejných kurzů (semestrálních i intenzivních) přijímáme tyto poukázky: Smart Pass, Flexi Pass a Dárkový Pass od společnosti Sodexo Pass, poukázky Ticket Multi, Ticket Compliments, Compliments Academia od společnosti Accor Services, dále poukátky Unišek, Cadhoc od společnosti Cheque Déjeuner.

Vyhrajte semestrální jazykový kurz za 3800 korun dle vlastního výběru. Jak?
 
Soutěžní zadání:
Napište nám v maximálně 10 slovech, proč se chcete naučit nějaký cizí jazyk a nebo si jeho znalosti zlepšit.
Autor nejzajímavější odpovědi získá od Noisis semestrální kurz jazyka dle svého výběru.
Odpovědi posílejte do 14.2.2012 do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ JAZYK.
 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
noisis.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.