Share |

Vyhrajte Havanu i lístek na Mácháč

foto: pořadatel

Kde jsou lidi, tam bude tohle léto i Havana Club se svým promotýmem a Havana Mojitem!

Mácháč - tenhle festival má už svou tradici. Kdo by si nechtěl dát alespoň jeden festival na pláži za sezónu, že? Navíc, když k tomu budou hrát švédští Dada Life nebo Felix Da Housecat? Konat se bude už 24. - 25. 8.

Teď máte příležitost vyhrát nejen lístek na Mácháč, ale i letní dárkový pack od Havana Clubu s cinkavým tekutým občerstvením, které zraje celé tři roky a k tomu stylové slamáky, které můžete rovnou provětrat třeba právě na Mácháči.
Napište nám, od kterého roku se výroba tradičního Havana rumu datuje? Odpovědi posílejte na protisedi@protisedi.cz, do předmětu pište SOUTĚŽ HAVANA, vyhrávají autoři prvních tří správných odpovědí. Soutěž končí 17. 8. 2012 ve 13:00. Výherci budou kontaktováni emailem.

Nápovědu hledejte na http://havanaclub.cz/

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.