Share |

Projekt D.I.O. vydává kompilaci Summer 2012

cover

D.I.O. (Do It Ourselves) je nový projekt kamarádů okolo Jakuba Alexy a členů skupiny High Five, jehož snahou je vzájemnou výpomocí dostat novou muziku do podvědomí přátel a širší veřejnosti. D.I.O. EP - Summer 2012 je první kompilací takové spolupráce, která se snad v budoucnu dočká dalších pokračování.

Na kompilaci najdete singly kapel:

High Five feat. Tomáš Hennel (Criminal Colection)
Quite Quiet, jejichž speciálním hostem je Ema Brabcová (Luno)
Zpěvačka Viki nazpívala duet s Oliverem McGillickem - na této písni se podileli např. i a.m.almela (Photolab), Karel Heřman (Kapela Hrůzy), Jakub Alexa, Filip Gemroth (Make My Heart Explode) nebo část kapely High Five.

Zahraniční scénu reprezentuje rakouská skupina Jason Helicopta a svůj první track (v akustické podobě) má na desce také nová formace Lemonade Joe, složená z členů skupin Clou a Post-It. Kompilaci uzavírá alternativní kytarovka Vivien´s Shadow. 

Producentsky jsou pod skladbami podepsání např. Amak Golden (ex-Sunshine, Night),  Jakub Alexa, Pavel Bureš (Clou).

Po zveřejnění všech skladeb k poslechu bude možné si celou kompilaci stáhnout na portálu Bandcamp nebo koupit na CD a přispět tak kapelám na další pokračování v D.I.O. projektu.
 

Skladby k poslechu na:
http://soundcloud.com/d-i-o-ep/sets/summer2012

Veškeré informace najdete na Facebookovém profilu:
http://www.facebook.com/DIOEP

Křest kompilace proběhne v akustickém duchu 26.7.2012 v pražském Rock Café a to v rámci Večerů jiného folku. Tam budou poprvé k dostání i CD.

http://www.facebook.com/events/195876767208219/
  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.