Share |

Vyhrajte Havana balíček!

Havana balíček

Havana Club, známý kubánský rum, se letos vydává na turné po hudebních festivalech a akcích, které byste neměli minout. Nejen kvůli programu, ale i proto, že má pro vás tým Havana Club připraveny dárky a na barech na vás čeká mix kubánského rumu, limety a máty v oblíbeném letním drinku Havana Mojito.

A kde všude můžete Havana Club letos v létě potkat? Na drum’n’bassovém Let it rollu, multikulturním Sázavafestu, housovém, pohodovém Mácháči i na tranceové události brzkého podzimu - Trancefusion v Průmyslovém paláci v Praze. Více najdete na http://havanaclub.cz/.

Jestli si chcete užít Havanu třeba při grilování, máme pro vás soutěž o tři Havana balíčky (v každém balíčku 1x 0.7 Havana 3 Aňos, 2x slamáky Havana a papírové masky). Napište nám na protisedi@protisedi.cz, ve kterém městě se zmiňovaný Havana rum vyrábí? Do předmětu pište SOUTĚŽ HAVANA, vyhrávají první tři správné odpovědi. SOUTĚŽÍCÍM MUSÍ BÝT 18 LET.
Soutěž končí 27. 7. 2012 v 17:00. Výherci budou kontaktováni emailem.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.