Share |

Vila Sklenářka připravila pár zajímavých kurzů

foto: PR

Na vile Sklenářce vzniká od roku 2013 nové a ojedinělé odpočinkové, meditační a vzdělávací centrum, které zároveň bude platformou pro vznik nového způsobu spolupráce života v souladu s přírodou. Nachází se v orlickém kraji a lze se sem přijet podívat a strávit příjemný čas i mimo vypsané kurzy. A jaké aktuální kurzy pro letošní podzim vila Sklenářka nabízí? Tyhle:

28. - 29. září: TIP! Tanec bubnu - transpersonální tanec s Rodolphem Schlachetem z Francie - vzácný host a bubnující šaman v jedné osobě přijal naše pozvání a svým ojedinělým bubenickým umem provede účastníky změněným stavem vědomí navozeným pomocí dechu, zvuku a rytmu. Dva ochutnávkové večery v Praze 25. a 26. září. Rozhovor s Rodolphem právě vyšel v Magazínu MAITREA.

11. - 13. října: Benefiční přechod přes žhavé uhlí pod vedením Ivo Janečka. Výtěžek z akce bude věnován na přestavbu stodoly na Sklenářce na velkou meditační místnost.

8.- 10. listopadu: Kurz přírodního vaření Honzy Dlabala - dvoudenní kurz laděný tématicky do podzimního času doplněný cvičením jógy a meditací (maximální počet účastníků je 10 osob).
 
Vila Sklenářka také spolupořádá 3. ročník VEGEFESTU - food festivalu pro pět smyslů, který se koná 21. - 22. září na pražském Vyšehradě a výjimečný koncert Sacred World Music & Sound Alchemy v podání dua Kailash KOKOPELLI & Pepe DANZA v  experimentálním prostoru LaFabrika, který se koná 14. listopadu 2013.

Více na www.sklenarka.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.