Share |

V Nymburku se chystá Maminy Cup 2012

foto: Pořadatel

Netradiční sportovní hry pro maminky, děti i rodinné příslušníky s bohatým celodenním programem a účastí maminek ‑ vrcholových sportovkyň.

Patříte mezi maminky, které rády sportují? Pokud vaše odpověď zní ano, udělejte si v sobotu 22. září 2012 čas a vyrazte do Nymburka na nevšední sportovní hry pro maminky Maminy Cup 2012. Tamní sportovní centrum se od brzkého rána až do večera promění v místo plné her, soutěží, zábavy, relaxace i wellness, a to nejen pro maminky, ale i jejich děti a rodinné příslušníky a známé. Chybět nebude účast zajímavých osobností ze světa vrcholového sportu, zatímco loni se akce aktivně zúčastnily maminky Kateřina Neumannová, Šárka Kašpárková a Lenka Šmídová, letos svou účast přislíbily české reprezentantky ve sjezdovém lyžování Lucie Hrstková Pešánová a Eva Sochorová Jelínková, zavítat by měla i atletka Lída Formanová.

A jaké sporty/aktivity na vás i vaše děti čekají?
V rámci sportů pro maminky, zařazených do soutěžního programu, se jedná o plavání, cyklistiku, atletiku, badminton, tenis, in-line brusle, lukostřelbu, pétanque, stolní tenis, minigolf, běh/cross 3/6 km, silový dvojboj: veslo a kolo. Z nesoutěžních sportů se můžete těšit na Tae Bo, Nike trénink, Dance jógu, Dance aerobic a Zumbu. Relaxační zóna nabídne masáž, whirlpool, kosmetické líčení a poradenství i další doprovodné aktivity. Pro všechny, kteří se akce po zaplacení startovného/vstupného (děti do 2 let zdarma) zúčastní, je kromě sportovního a doprovodného programu zajištěna také strava a pitný režim.

Také dětský program je pestrý a lákavý. Kromě sportovních soutěží, např. odrážedel a atletiky, je připraveno cvičení pro děti, různá herní stanoviště se zázemím venku i uvnitř, s možností využití dle počasí i aktuální nálady. O nejmenší účastníky akce se v průběhu celého dne postarají pečlivé a spolehlivé chůvy, starší děti zase zabaví a programem provedou sportovní instruktoři a trenéři. Zázemí je tedy zajištěno pečlivě, organizátoři mysleli na všechny, od batolat až po tety, strejdy, babičky a dědečky, kteří svou rodinu přijdou podpořit (fandit, tleskat, fotit) a užít si společně den.

Sobotní sportovní den, jehož závěr je přibližně naplánovaný na 20. hodinu, vyvrcholí vyhlášením výherců (maminek i dětí) a předáním věcných výher, diplomů a medailí.

Maminy Cup 2012
22. září 2012
Sportovní centrum Nymburk

Registrace, přihlášky a další informace o akci najdete na: www.maminycup.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.