Share |

Tipy na vánoční dekorace

foto: RETLUX

Po roce Vánoce, Vánoce přicházejí…. Známá vánoční písnička už možná tu a tam zazní z rádia či v naší hlavě. Už podvědomě myslíme na vánoční výzdobu, dárky, hostinu a prostě na celý průběh Vánoc. Těšíte se?  Asi je nejvyšší čas začít vyrábět adventní věnce a možná i vyzkoušet naše světýlka, zda fungují a zda není potřeba koupit nové.

Značka RETLUX vás ve štychu nenechá! Nabízí různé délky i barvy řetězů, závěsné dekorace na dveře či stěny, LED svíčky na adventní stůl i věnec. Prostě vše, co pro vánoční pohodu potřebujete.
 
RETLUX nabízí své produkty pro interiéry i exteriér.
Zabojujte se sousedem o nejlepší výzdobu, pořiďte si třeba svítícího soba: RXL 245 Sob se sáněmi 198 LED se sáněmi v rozměru 1,2metru.  Pořídíte ho za cenu 1649 Kč. Celý dům či stromy na zahradě můžete ozdobit různými řetězy – ty lze také použít venku i v interiéru. RETLUX nabízí RXL 201 – 298, od 5 metrů do 16. Ty pořídíte od 219 Kč.
 
Okna do vašeho vánočního domova můžete vyzdobit některou ratanovou LED dekorací RXL 240- Koule, RXL 255 – Hvězda, RXL 256 – Srdce, RXL 257 – jemnější Koule. Zakoupit je můžete od 309 Kč.
 
Nezapomínejte ale ani na vánoční stůl – adventní svícen se 7 svíčkami RXL 234, který svítí teplým světlem zakoupíte za 429 Kč.
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.