Share |

4 + 3 netradiční adventní kalendáře bez kalorií

Kalendář MARIONNAUD

Adventní kalendáře mají rádi malí i velcí. Jejich popularita nijak neklesá, ale ne každý touží po čokoládě. Letos jsme viděli už tři zajímavé nečoko-kalendáře, kterí by vás mohly zajímat.
 
Čaj: TEEGSCHWENDNER
Stejně jako loni nabízí německá firma TEEGSCHWENDNER adventní čajový kalendář. 24 druhů čistých i aromatizovaných čajů (a bylinných nečajů) vám může zpestřit třeba dlouhé prosincové večery v kanceláři. Za 559 korun ho koupíte v prodejně Vodičkova i v eshopu.
 
Kosmetika: YVES ROCHER
Populární francouzský řetězec má letos v prodeji hezkou červeno-bílou bedničku s 24 miniaturami kosmetických přípravků - sprchový gel, odličovač, šampon... Více je vidět ve videu na fb. Stojí 1199 korun.
Kosmetika: DR. HAUSCHKA
Přírodní kosmetika Dr. Hauschka ví, co ldi chtějí, a proto dá od 13. listopadu na trh také kosmetický adventní kalendář. Bude stát 1450 korun a ze všech kalendářů bud emít nejvíce minimalistický design a nejvyšší cenu.
Líčení: MARIONNAUD 
24 věciček všech druhů a tvarů. Tvářenka, oční stíny, lesky na rty, laky na nehty, ale také třeba pilník, či tužka na oči v minibalení. Stojí 699 korun a je k dostání v síti parfumerií Marionnaud.
 
A dále: Své kalendáře v nejbližších dnech představí také CLINIQUE (kosmetické miniatury), THE BODY SHOP (opět kosmetika všeho druhu) a DOUGLAS (líčení a kosmetika).
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.