Share |

NOVÁ ŘADA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY HUMAN+KIND MARIONNAUD

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud

Čistota, přírodní ingredience, šetrnost k planetě, jemnost a překrásné obaly. Přesně tak by se dala stručně charakterizovat nová řada irské, čistě přírodní pleťové, tělové i vlasové kosmetiky human+kind, která právě přichází do sítě parfumerií Marionnaud.
Hedvábné přírodní ingredience, bez obsahu parabenů i umělých barviv, nás mohou hýčkat v široké řadě přípravků a svou jemností, ale zároveň účinností nás snadno přesvědčí, že největší cennosti se skrývají právě v přírodě. Novinky řady human+kind nejsou testovány na zvířatech a k dostání budou od května 2017 výhradně v síti parfumerií Marionnaud.
Od kosmetiky většinou požadujeme především funkčnost, příjemné textury, nevtíravé vůně. Můžeme však chtít víc. Vědomí, že o sebe pečujeme kosmetikou, která obsahuje čistě přírodní ingredience a ještě svými výrobními procesy dbá na šetrnost vůči planetě, je fajn. 

Na výběr jsou třeba tyto novinky: 
TĚLOVÁ PÉČE – deset přípravků, které se postarají o čistotu a hydrataci pokožky celého těla. 

FAMILY REMEDY CREAM
Ikonický, rodinný krém, který ocení doslova každý člen od nemladšího až po nejstaršího. Víceúčelový, 8 v 1 krém nadchne jemným složením a hydratačními a vyživujícími schopnosti, jež pomáhají zjemnit pokožku.
Krém je díky přírodním extraktům a hojivým účinkům vhodný také pro ekzematiky, psoriatiky, na akné, jizvy, na hmyzem poštípanou či na velmi suchou, sluncem podrážděnou pokožku.
Po aplikaci je cítit okamžitá úleva, zmizí nepříjemné pnutí pokožky. Ta je jemná, hebká a vyživená.
K dostání exkluzivně v síti parfumerií Marionnaud ve dvou velikostech za cenu: 100 ml - 749 Kč / 40 ml - 499Kč. 

HAND & ELBOW & FOOT
Intenzivně hydratační krém vhodný pro suchou a namáhanou pokožku ocení zejména naše ruce, lokty a chodidla. Přináší okamžitou úlevu a komfort, pokožka je po aplikaci hladká a vyživená. Díky svému jemnému složení mohou krém používat také ekzematici a psoriatici.
Obsahuje avokádový olej pro hloubkovou hydrataci, vitamin E, co by nejúčinnější antioxidant, a bambucké máslo, které se postará o zjemnění pokožky.
V letních dnech oceníme variantu Tropical Fresh s tropickou vůní či svěží Watermelon.
K dostání exkluzivně v síti parfumerií Marionnaud za cenu 50 ml - 299 Kč. 
 
BODY SOUFFLÉ
Doslova jako našlehané suflé působí tento nadýchaný krém. Velmi rychle se vstřebává a zanechá naši pokožku hloubkově hydratovanou a měkkou, hebkou na dotek. Obsahuje olej z meruňkových jader pro udržení hydratace pokožky a zároveň ji nezanechává mastnou a lesklou.
Suflé je obohacené o bambucké máslo, které rovněž dodává hydrataci.
K dostání exkluzivně v síti parfumerií Marionnaud ve dvou velikostech za cenu: 200 ml - 599 Kč / 50 ml - 279 Kč. 

BODY BUTTER
Tělové máslo, které celé naše tělo zahalí do jemného závoje. Dopřejte své pokožce luxus tohoto hedvábného krému s obsahem bambuckého másla, aloe vera a kakaového másla pro dokonalou hydrataci.
Jemně se vstřebává do pokožky a zajistí tak hloubkovou a dlouhotrvající hydrataci. Tělové máslo je vhodné i pro velmi suchou či citlivou pokožku.
K dostání exkluzivně v síti parfumerií Marionnaud ve dvou velikostech za cenu: 200 ml - 599 Kč / 50 ml - 279 Kč. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.