Share |

Amazon, nejslavnější eshop světa, mluví i česky

A je to tady. V době, kdy se pomalu rozjíždí vánoční nakupování, se na Amazonu dá už nakupovat i v češtině - a co je důležité, v češtině je i možnost zákaznické podpory.
Na českou verzi se můžete přepnout v německé (www.amazon.de) - vpravo nahoře klikněte na ikonu glóbu:) Nákupy nad 997 korun mají poštovné zdarma.
 
"Ve vašem vybraném jazyce se budou zobrazovat miliony přeložených stránek detailů produktů a řada dalších užitečných částí webu (včetně části „Váš účet“). Kromě toho jsou v různých jazycích dostupné i navigační prvky, služby zákazníkům s e-mailovou a telefonickou podporou a informace o objednávkách a doručení.
Dostupnost dalších jazyků ve službě Amazon.de neustále rozšiřujeme a zdokonalujeme. Řada našich funkcí už je přeložena, ale některé části webu nebo informační sdělení zatím v jiných jazycích dostupné nejsou. Pokud narazíte na problém, který nedokážete sami vyřešit, náš tým oddělení pro služby zákazníkům vám ve vybraném jazyce pomůže na této stránce.
Různé jazyky jsou ve službě Amazon.de dostupné čistě kvůli vašemu pohodlí. Konečnou a rozhodnou verzí je německá verze služby Amazon.de, včetně podmínek používání," uvádí Amazon.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.