Share |

Tipy na dárky 2016 (2.)

Další várka tipů na Vánoce!
 
Dárkové vouchery na ubytování nebo lázeňské wellness procedury v krásném počernickém penzionu U Hastrmana (nabídka zde, naše reportáž vyšla tady).
-
Trojice černých bloků - pocta Davidovi Bowiemu (Blackstar). Další info na fb Parapet.
-
Tenoučké peněženky paperwallet - nám se obzvlášť líbí tahle elegantní s japonským vzorem.
-
Fixy STABILO® Point 88 - jsou nově v 46 barvách a prodávají se i v šikovných dózách a penálech.
-
Společenské hry od Piatnika - od mariášových karet po sofistikované stolní hry, eshop s dopravou zdarma tady.
-
Praktický výrobník sodovky Sodastream Nám se líbí černo-bílý SodaStream JET Black & White s trojicí nových lahví v hezkém ČB provedení.
-

Šálky a kolekce illy navržené umělci, např. Gillo Dorfles, Alanis Morissette, Yoko Ono. Sledujte stránky nasekava, během listopadu přibydou i další kousky!

-

 
Skvělá keramika Cyrila Hančla - k mání na farmářských trzích (letos už jen 19.11. Jiřák, 3.12. Náplavka) a pak na Lemarketu 17.-18.12. Po předchozí dohodě můžete zajet do ateliéru do Písnice, info na webu.
-
Čaje TeeGschwendner (eshop i kamenný obchod v centru Prahy) - seženete tu luxusní sypané Darjeelingy i klasické porcované ovoněné čajíky pro dámy, leccos je v bio kvalitě, plus tu mají spoustu sítek a konviček.
-

David Koller & Friends, výjimečné album coververzí známých i zapomenutých písniček populárního českého muzikanta, lídra skupiny Lucie. Deska vychází pouze na vinylu a digitálně. Podíleli se na ní Kato z Prago Union, Katarzia, Android Asteroid, Mucha, Ben Cristovao, Korben Dallas a Hentai Corporation. V digitální verzi najdete i remake Chci zas v tobě spát od Vladimira 518 a Mike Trafika.

Za 489 korun album koupíte na stránkách Davida Kollera www.bandsmarket.cz/LP-David-Koller-Friends-d332.htm

-

Foťák! Nechcete tahat velký přístroj, ale požadujete kvalitu? Zkuste skladný, malý, ale výborný Nikon 1 J5 (více o něm tady).

 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.