Share |

Tipy na dárky 2016 (1.)

Vánoce se blíží

Každým rokem jsou naše tipy na dárky oblíbenější a rozsáhlejší. Začínáme s další sérií!

 

Čekejte opět řadu článků s tipy na levné i nákladné věci - dáváme přednost tomu, co jsme sami zkusili a líbí se nám - ideálně věci chytré, se šmrncem, neškodící přírodě a dělající radost za přijatelné ceny.

 

 
Výtvarné kurzy v Ateliéru malování a kreslení. My jsme vyzkoušeli velice užitečný a skvěle pedagogicky vedený kurz Teorie a míchání barev - info zde. za pár hodin pochopíte spoustu věcí a budete schopni poznatky uvést do praxe.
-
Diáře od malé české firmy Papelote - literární, kulturní i další, taky mají jógový deník a krásné notesy - více infa zde. Projděte obchod a nebo kamennou prodejnu pořádně, najdete tam spousty dalších dárků. Eshop tady.
-
Nádherně vonící, luxusní, superkvalitní přírodní kosmetika InLight - nás okouzlil tělový olej s arnikou a a krém na vrásky (eshop zde) - vhodné i pro všelijak problematické kůže!
-
Vtipná a zajímavá knížka nejen o jídle a stolování V restauraci aneb Příběhy z břicha moderny od Christopha Ribbata - vydal Prostor (podrobněji tady).
-
Pobyt v Hotelu Ještěd - luxus, design, nádhera, na Vánoce i jindy.
-
Jedinečné zrcadlo Soleil od české značky Amanoriginal - teplé světlo LED diody osvětluje okraj, který je sestaven z dílů seskládaných jako šindelová střecha. Na Designbloku nás zcela nadchnulo. Eshop zde.
-
Tichá bezdrátová myš od spolehlivé značky Logitech M330 Silent Plus - koupíte v obvyklých obchodech s elektronikou. Kromě černé se dělá i červená a modrá!
 
Další tipy už brzy!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.