Share |

Thirty Seconds To Mars uvedou v Praze dokument Artifact

foto: pořadatel akce

Thirty Seconds To Mars představí osobně v Praze v předvečer jejich koncertu v Tipsport Areně dokument Artifact!  Vstupenky na projekci, která se uskuteční v neděli ve 13 hod v kině Atlas, jsou k zakoupení na adventuresinwonderland.com. K dispozici jsou jak standardní tak VIP vstupenky, které zahrnují i možnost vstupu na následnou diskuzi o dokumentu s jeho autorem Jaredem Leto.
 
Artifact
Mnoha cenami ověnčený dokument Artifact, který vznikl v režii Jareda Leta pod  pseudonymem Bartholomew Cubbins, přináší otevřenou výpověď skupiny o jejím soudním boji s hudebním vydavatelstvím Virgin/EMI, které kapelu před pár lety žalovalo o 30 miliónů dolarů za nedodržení smluvních podmínek. Zpěvák a oscarový herec Jared Leto (“Requiem for a Dream,” “Dallas Buyers Club”) ve snímku odhaluje život svůj a  svých spoluhráčů v měsících největšího tlaku a stresu, kterému kdy ve své umělecké kariéře čelili a během kterého navíc vznikalo album "This Is War". Dokument byl premiérově předveden v roce 2012 na vybraných filmových festivalech, kde okamžitě posbíral několik cen odborné kritiky i diváků. Široká veřejnost s ním byla seznámena až v závěru loňského roku a Jared Leto jej nyní u příležitosti turné Love, Lust, Faith and Dreams osobně uvádí ve vybraných koncertních městech.
 
Pražský koncert se uskuteční v Tipsport Areně v pondělí 30. června. Večer zahájí indie-popová skupina Lake Malawi, kterou Thirty Seconds To Mars vybrali z desítky finalistů "konkursu" vyhlášeného Fajn radiem. Vstupenky na koncert Thirty Seconds To Mars jsou v prodeji v síti Ticketpro za 990 korun.
 
Více na:
www.ticketpro.cz
www.thirtysecondstomars.com
www.maniapromotion.cz
 
Více o Artifactu na:
Vstupenky
Web Site 
Facebook
Twitter


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.