Share |

Telegraficky z Akropole: Midi lidi i Tata bojs potěšili fanoušky

Midi lidi / foto JK

Ve čtvrtek 8. prosince zahráli v Akropoli na benefičním koncertě Tata bojs a Midi lidi.
Večer byl pořádán na podporu nezávislých uměleckých galerií a i když nebyl vstupné laciné, lidi přišli; vlnili se i na balkonech. Ten samý den přitom probíhala řada dalších akcí (Bruno Ferrari v bývalém kině Illusion, Rány těla ve Finalu a další a další). Fanoušci Tatáčů i Midí jsou ale oddaní a rádi za svými oblíbenci přijdou, zaskáčou si a zazpívají refrény s kapelou.
Členové kapel jsou třicátnívi, ale většina publika je o poznání mladší - v prvních řadách byly až skoro děti (s květinami ve vlasech!), v kotli takový ten druh mládeže, co chodí na Mezi ploty a má rád alternativní kulturu.
Tata bojs hráli akusticky a mile, Midi lidi tasili pecky z aktuálního alba Operace Kindigo! plné elektronických rytmů. Celou deksu najdete k poslechu v naší rubrice Audio zde.
Ukázalo se, že Na to nesmíš zapomenout je skutečně jedna z nejchytlavějších skladeb letošního roku, které nezávislá scéna zplodila.
Ne že bych v životě neviděla úžasnější koncert, ale celkově jak dobročinná povaha akce, tak zaujetí muzikantů zaslouží uznání. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.