Share |

Stylová párty s pohodovou atmoškou. Taková byla otvíračka pražského obchodu Freshlabels Store.

foto: pořadatel akce

V pátek 22. 11. 2013 byla ve Fusion hotelu párty na počest otevření pražského obchodu Freshlabels Store.
 
Ten den byl obchod otevřen až do 22 hodin, což bylo super pro pracující, měli dost času stavit se tam i po práci, a pak si mohli skočit rovnou na taneček na párty do vedlejšího hotelu, před kterým se vinula docela dost dlouhá fronta mladých lidí, kteří čekali na to, až "zapadnou" na mejdan. A ta byla moc příjemná!

Hned u vchodu každý dostal zkumavku se shotem Jägermeistera, pivo stálo okolo padesáti korun, což bylo milé a atmosféra večera byla uvolněná. Lidi různého věku se bavili, postávali okolo baru nebo debatovali o životě, o obchodě Freshlabels Store, ale hlavně se těšili na muziku a hudbu. A taky se těšili ze setkání.

Ten večer se totiž představilo na dvou stage hned několik DJů a jedním z nejočekávanějších byl holandský DJ Boeboe. Takže lidi ve fushion hotelu se plynule přesouvali z jedné stage do druhé a hledali si svého "favourite dj", na kterého se pak vlnili a tančili a užívali si jeho hudby.

Zážitkem pak bylo "odskočení si na záchod". Stál u něj bodyguard, a uvnitř (dámských záchodků) byl černý design a hned vedle umyvadel, které vypadali jako vodopád, jste si mohli do dlaní nabrat trochu krému na ruce. Byly tam totiž dvě plastové lahvičky - hand and body lotionu a soapu na ruce.

Hudba, atmosféra i organizace celého večera byla moc povedená. A energie tamní noci veselá, hravá a svěží stejně tak jako jeho návštěvníci.
 
Fotky z akce uvidíte ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.