Share |

Levis Obrazem: Denim v barvách podzimu

foto: pořadatel akce

Střet kultur a nová pojetí nejoblíbenějších klasických kousků to jsou hlavní témata kolekce Levi’s® pro podzim a zimu 2013. Všechno je zrychlené, v předstihu, a tak už první podzimní oblečení najdete v obchodech. Inspirací kolekce jsou kulturní rozdíly mezi dvěma velmi odlišnými městy, Marfou v Texasu a japonským Tokiem. Vydáme se tak na vzrušující cestu až k okraji moderních hranic.
 
Minulost a budoucnost se setkávají s autentickými tradicemi a společně vytvářejí aktuální střihy. Nový pohled na ikony, móda inspirovaná krajinou Divokého západu propojená s japonskou rafinovaností. Neočekávané kombinace najdete u džísek, džínů 501®, westernových košil nebo denimových šortek – v moderních barvách, s potisky, vzory a střihy… tak vzniká nové pojetí nadčasové klasiky.
 
Dámská i pánská kolekce se vyznačují inovativními střihy s důrazem na kvalitu a výdrž a použitím nových technologií, které napomáhají ještě lépe formovat postavu. Pro kolekci jsou typické zemité a optimistické barvy, včetně časem prověřeného indiga a vzorů a potisků inspirovaných přírodou. Celá kolekce je prodchnuta snahou značky o udržitelnost, což dokazují kolekce Levi’s®Water<Less™, která spoří vodu, a Levi’s®Waste<Less™, jež je z 20 % vyrobena z odpadu – recyklovaných pet lahví. Levi’s®to je perfektní uniforma pro průkopníky dnešních dnů, ve které se také setkává dědictví a pokrok. 
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.