Share |

Silver Rocket Summer Stopa - open air v Krkonoších

repro k akci

Silver Rocket pořádají v létě festival a tohle nám k němu poslali:
 
 
Prej se hroutí celej nahrávací průmysl, takže Silver Rocket už zbejvá posledních pár tejdnů - v tom lepším případě. Naštěstí ale existuje místo, jehož hranice stráží cedule s nápisem "Tady je Krakonošovo," kam se můžeme uchýlit, strhat ze sebe šaty a věnovat se pohanskejm rituálům starejch trampů. Ano: LES. Letošní Silver Rocket Summer Stopa nás zavede mezi smrky a jedle, kde na vás vybafnou OTK, Planety, Kiss Me Kojak, Kontroll, Raketoplán a noAR+IS+.

Sojku Bonzačku neřešte - ta nás neprozradí. 4. srpna se v Batňovicích rozběhne bojovka o dvou stejdžích. Stage LES a stage ALTÁN. Začátek je v 15.00, kdy se rozprostřeme jak neviditelná armáda po přilehlejch lesích, kde budeme stopovat kapely, rafinovaně rozmístěný v pažitu a jehličí. Fáborky? Zlomený větvičky? Uvidíme. S baťohem a buzolou a matným příslibem musíme objevit OTK, Kontroll, noAR+IS+, Kiss Me Kojak, Planety a jejich lesní sety. Jak si poradí bez elektriky? To nechte na nich (i když samozřejmě jedna z motivací SRSS je vidět Hukota se španělkou). Ten, kdo objeví všechny stanoviště, dostane od kapel potvrzení (Razítko? Facana? Autogram? Uvidíme), který pak odevzdá službu konajícímu důstojníkovi u vstupu do prostor stage ALTÁN. Kdo je srab a přijde až na koncert do ALTÁNU (tím pádem bez potvrzení od lesních mužů), bude platit o něco vyšší vstupný (ale nebojte, nic drastickýho).

Stage LES proběhne za každýho počasí - je to výzva pro nás i pro kapely. Když bude lejt, bude zcela na jejich umu a kreativitě, jakej přístřešek si v lese udělají. Stan? Chýši? Celtu? Jeskyni? Uvidíme. Odměnou jim - a nám všem - nicméně bude večerní koncert ve stage ALTÁN, což je krásný místo v areálu Na Vartě, který skreje dostatečnej počet lidí, i když bude pršet. Všichni účinkující ze stage LES se tak představí ve svý tradiční elektrický zbroji ve stage ALTÁN, zajisté před extatickým publikem, který ocení celodenní snahu kapel a jejich boj s přírodníma živlama. Knockoutem na závěr bude vystoupení čerstvého objevu progresivního labelu Silver Rocket, kapely Raketoplán.

Co dál? Vstupný upřesníme. Kdo má nějakej dotaz, napište ho třeba na fórum - je možný, že někdo se bude ptát na to samý, tak ať to vidí všichni. Uvidíme se 4. srpna v lese na správný stopě.

www.silver-rocket.org


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.