Share |

Festival Mighty Sounds se blíží

repro k akci

Festival Mighty Sounds se blíží. Osmý ročník téhle třídenní party proběhne už 13. - 15. července 2012 a opět se uskuteční na Letišti Čápův Dvůr v Táboře.

Stejně jako každoročně, i letos Mighty Sounds nabízí výběr ze ska, punkové, rock´n´rollové, reggae, rockabilly a hardcorové scény, a to jak z tuzemska, tak ze zahraničí.

Na osmém ročníku se kromě dalších představí jamajská klasika Inner Circle, průkopníci hardcoru, kteří jsou v současnosti ve skvělé formě – Biohazard, u nás  populární energičtí ska hip-hopeři Irie Révoltés nebo anglická hvězda folk punku Frank Turner. Z české scény opět Mighty Sounds vybírá to nejlepší a nabídne Sto zvířat, Pipes and Pints, Hentai Corporation a spoustu dalších kapel a DJs. Letos budou na Mighty tři živá pódia, čtyři DJské scény a k tomu všemu divadelní stan. Kromě toho se chystá doprovodný program, ve kterém si každý najde svoje.

Vstupenky můžete kupovat do 12. července za 950,- a na místě za 990,- Kč na všechny tři dny. Všechny důležité informace je možné najít na www.mightysounds.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.