Share |

Shotgun Festival 2012 se hlásí o pozornost

repro k akci

Festival elektronické hudby odhlašuje první jména z lineupu.
 
Shotgun Festival se koná v okolí kempu Kristýna v Hrádku nad Nisou v záhadně vyklidněné oblasti Trojzemí, kde při silnějším větru máte pocit, že slyšíte vedle češtiny němčinu a polštinu. Koupání, pláž, sluníčko, pohodový kemp i jeho zázemí v podobě několika restaurací, to vše naše návštěvníky ladí na večer, noc a ráno, kdy se zapnou aparatury dvou podií.

Během zimy jste byli na Facebookovém profilu tázáni v anketách, koho byste rádi slyšeli a zažili. Nakonec byla vybrána tato jména:

Instra:mental [Nonplus Records UK]
Surgeon [Dynamic Tension Records UK]
dBridge [Exit Records UK]
Boddika [Swamp81 UK]
Objekt [Hessle Audio DE]
Rido [Metalheadz CZ]
Elektrabel live [CZ]

Na program 2 nocí a jednoho dne těch jmen je ale přeci stále ještě málo, i když někteří z výše uvedených by nejraději hráli více jak 240 minut. Tato sedmička bude samozřejmě doplněna a to nejen umělci z našich luhů a hájů.

Po kladných reakcích na loňské hraní na pláži se pracuje na plnohodnotném denním programu. Zajímavostí také bude, že letos tak trochu padá klasické rozdělení na rozlámanou open air a rovnou stage. Jednu noc bude tak a druhou zase onak.

Posiluje se nabídka občerstvení ve festivalovém areálu o hrádeckou Pasta Pizza (http://pastapizza.cz). Brněnská kavárna Café Sklenick letos získá autonomii a stává se z ní samostatná jednotka s DJ pultem a hudbou, která vám umožní si na chvíli odpočinout.

První vstupenky jsou v předprodeji od 6. dubna v síti Ticketpro, booking chatek na Kristýně [ www.hradek.cz/kristyna/ver_cz/index.asp ].

Další informace najdete na:
http://www.shotgunfestival.com/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.