Share |

Seznamte se s kolekcí F&F Podzim/Zima 2017

foto: pořadatel akce

Kvalitní nadčasové kousky ve svěžím módním pojetí, vhodné pro každodenní nošení, ale i na slavnostní události, to vše za mimořádně příznivé ceny – přesně taková je nová kolekce F&F Podzim/Zima 2017.
/GALERIE/

 
Kolekce, již tradičně inspirovaná trendy ze světových přehlídkových mol, je nejen podle posledního módního diktátu, ale hlavně a především pohodlná, a tím pádem ideální
pro každodenní nošení. F&F jako obvykle klade důraz na poměr vysoké kvality za skvělou cenu. Stylová svěžest a originalita celé kolekce nechá plně vyniknout vaši vlastní módní originalitu a tvůrčí kreativitu při skladbě stylingu a zároveň hravě dodá vašemu šatníku nefalšovaný britský look.
 
DÁMSKÁ KOLEKCE
Řada dámského oblečení přináší vysoce moderní, nadčasový styl. Kombinace tradičních volánů a decentních potisků se současnými prvky symbolizuje tradici v moderním pojetí a dodává celé kolekci nádech jedinečnosti.

Stejně jako v jarní a letní kolekci nesmí ani v nadcházející sezóně chybět květinové potisky všeho druhu, tentokrát však v tlumených podzimních odstínech tmavě modré, pastelové a starorůžové. Z detailů a klíčových kousků pak dominují viktoriánské detaily na šatech, rukávy do zvonu na svetrech, krajkové topy a všudypřítomné volány podtrhují všestrannost této fantastické kolekce.

Po dobu zimních měsíců vás zaručeně zahřejí měkoučké svetry, chybět nesmí ani nepostradatelné džíny nejrůznějších střihů a barev. Do víru velkoměsta naopak můžete vyrazit v noblesních sametových šatech s nápaditým „límečkem“ v podobě stále trendy chokeru. K dalším horkým trendům sezóny se řadí leopardí potisk, tmavé květy nebo svůdné transparentní materiály.

OBUV A DOPLŇKY
Punkové detaily jako kovové cvoky a kůže, bok po boku s něžnými květy a krajkou – tak vypadá klíčová kombinace, kterou zvolili britští návrháři pro kolekci doplňků a obuvi F&F Podzim/Zima 2017.
Kontrast dvou vysoce odlišných stylů, spolu se silným vlivem „osmdesátek“ plně charakterizuje ráz letošního podzimu. Jemná ženskost podtržená drsnými motorkářskými detaily a výraznými barvami dodá své nositelce ten správný neformální look.
Zcela nepřehlédnutelná je inspirace ve vintage a retro stylu, a to nejen díky záplavě zářivých barev, extravagantních ozdob a kožešin. Samet, krajka a lesklý brokát pak dokonale skryjí hranici mezi „decentním“ modelem do kanceláře a neodolatelným outfitem pro královnu večírku.

SPODNÍ PRÁDLO
Kolekce spodního prádla působí velmi luxusním dojmem, především díky zvoleným barevným odstínům a elegantním střihům podtrhujícím ženské křivky. Kontrast tradičních pohodlných materiálů s módními tvary dokonale koresponduje s trendy lookem celé kolekce, ale rozhodně neubírá na nezbytném komfortu. Dominantou jsou modely s krajkou či sexy transparentními detaily, převládají pastelové barvy, tělová klasika a syté podzimní tóny.
 
VOLNOČASOVÁ MÓDA
V letošním roce F&F poprvé představuje také kolekci ležérní a zároveň stylové módy pro volný čas, která svou originalitou, střihy a použitými materiály rozhodně nezaostává za ostatními outfity. Naopak! Je vhodná jak na doma, tak na ven a můžete si být jistí, že díky ní zůstanete šik, i když si třeba jen vyběhnete pro ranní kávu. Velurové lemování na pohodlných dlouhých svetrech, perlové a kovové detaily na mikinách, oblíbené roláky či boyfriend kabáty, ve kterých vám bude příjemné teplo i za chladných podzimních večerů. Uvidíte, že tuto „casual kolekci“ F&F Podzim/Zima si jednoduše zamilujete…
 
PÁNSKÁ KOLEKCE
Britský venkov je jasnou inspirací pánské řady F&F Podzim/Zima 2017 – voskované bundy, rustikální tóny a přírodní tkaniny dodávají oblečení nefalšovaný moderní „country“ look.
Více než patrný je retro vliv 70. let, moderní zůstává i zimní vrstvení, celkově kolekce balancuje na pomezí formálního a neformálního stylu, což pánové zaručeně ocení. Jasnými klíčovými prvky jsou jednoduchost a syté podzimní odstíny, jimž dává vyniknout eklektický mix textur a textilií.
 
DĚTSKÁ KOLEKCE
Bohatou škálu veselých barev, vzorů, oblíbených motivů a nejrůznějších materiálů nabízí také dětská kolekce F&F letošní sezóny Podzim/Zima.

Na prvním místě přitom zůstává pohodlí, o které se postarají kvalitní materiály a praktické střihy. Absolutně klíčové je vrstvení; kostkované košile, pletené svetříky, vesty a trendy džínové kousku společně vytváří hravý mix oblečení – bude je bavit a zároveň zůstanou v pohodlí.

Pro mladé pány britští návrháři volili podobně jako v pánské kolekci spíše přírodní odstíny, coby odkaz britského venkova. Samozřejmostí je kostka, denim, pohodlné sportovní tenisky a cool doplňky. Dívčí řada miluje všechny odstíny růžové, spolu s třpytivými detaily a módními podzimními materiály. To vše je obohaceno o nezbytné volány, květy, výšivky i oblíbenou krajku.

Nová dětská kolekce F&F nabízí plno stylových kontrastů, je perfektní kombinací pohodlí a hravosti, a tak si i naši nejmenší mohou užít „dospělácké“ módní trendy.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.