Share |

HYSTERIA by HAPPY SOCKS: Luxusní ponožky pro ženy, jejichž vášní je móda

foto: urbanlux.cz

Tento podzim vkročte do Hysterie! Kreativní síly sto- jící za značkou Happy Socks vám přináší zcela nový lifestylový brand pro moderní, sebevědomé ženy. Seznamte se s luxusní řadou Hysteria, která vás do- nutí navždy změnit svůj pohled na ponožky.
 
Hysteria věří tomu, že ponožky mají mnohem větší potenciál jako módní doplněk a prostředek sebevy- jádření, než se jim až donedávna přiznával. Módní značky kategorii ponožek většinou přehlížely a ženám tak nabízely omezené možnosti a inspiraci. Hysteria přináší změnu - mocný doplněk, který váš osobní styl dokáže rozšířit a pozvednout.
 
Ponožky Hysteria jsou k dostání v široké škále stylů, délek, vzorů a materiálů, od lesklé mercerizované bavlny, viskózy po bezešvý nylon. Design ponožek je inspirován vizuálním uměním a architekturou, výrazná grafika se snoubí s geometrickými vzory a spoustou drobných detailů, o kterých možná budete vědět jen vy sama.
 
Paleta barev kolekce podzim/zima 2017 je sama o sobě jedinečná. Všudypřítomná burgundy, navy modrá či olivová, k tomu růžová, petrolejová či sytě žlutá - všechny jako odpověd na tlumené barvy, které se obvykle v této sezóně objevují.
 
Esence značky proniká na povrch i na okouzlujících fotografiích v retro stylu, které odráží ženskost a nekonečné možnosti stylingu ponožek Hysteria.
 
Hysteria by Happy Socks: Hysteria je první značka životního stylu zaměřená výhradně na dámské ponožky s výraznou, moderní estetikou. Není to tak dávno, co se ženám říkalo, že jsou hysterické, když se snažily vybočit z normálu. Dnes ale vidíme ženy, které se nebojí ukázat světu svou jedinečnost, a v tom je jejich síla. Máme právo vyjádřit se jakýmkoli způsobem a Hysteria je nástrojem, který ztělesňuje tuto svobodu.

Instagram: Hysteriabyhappysocks
Facebook: HysteriaByHappySocks
Oficiální launch značky je 1. září 2017


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.