Share |

S Levis Revel do Los Angeles

foto: PR

S novinkou – tvarujícími džíny Levi’s®Revel budete mít nohy a zadeček, jaké jste vždy chtěla. Teď s nimi navíc můžete vyhrát cestu na Emmy Awards. Tak nechte mluvit své tělo.

Do konce listopadu se s Revelkami můžete zapojit do facebookové soutěže o cestu na 66. ročník předávání cen Emmy do Los Angeles! A každý týden můžete vyhrát džíny Levi’s® Revel nebo Curve ID. Stačí, když si v nejbližším Levi’s®Storu vyzkoušíte Revelky, vyfotíte se a fotografii spolu s vtipným komentářem nahrajete do soutěžní aplikace. Nejoblíbenější fotka týdne vyhrává džíny a hlavní vítězku, která pojede na Emmy Awards, vybere porota z fashion odborníků. Tak přijďte vyzkoušet Revelky i štěstí. :-)

Revoluční řada džínů Levi’s®Revel využívá unikátní technologii Liquid Shaping, která tvaruje a prodlužuje postavu. Speciální kapalina zpevňuje denim právě v problematických partiích – na bocích a zadečku. Povrchová úprava s vystínováním, prodloužené štepování, umístění kapes, to vše je strategicky navrženo tak, aby džíny co nejvíce lichotily postavě. Můžete si vybrat z několika barev, s rovnými nebo zúženými nohavicemi a nižším či středním pasem. Dokonalé střihy, nejkvalitnější denim a inovativní designové detaily pomohou ženám cítit se a vypadat ještě lépe. Každá žena má právo na perfektně padnoucí džíny.

Levi’s®Revel – nechte mluvit své tělo.
 
https://www.facebook.com/events/542947835773967
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.