Share |

Rozpoznejte výmluvy a skoncujte s nimi

foto: pořadatel akce

Nedaří se vám skončit s výmluvami či je rozeznat? Chcete vědět, jak vymazat AŽ, BY, ALE a KDYBY ze slovníku a realizovat to, co opravdu chcete? Pomůže vám s tím nová kniha Bez výmluv! Autorka Monika Nevolová využila své odborné zkušenosti z psychologie, které rozvíjí dále v rámci lektorské činnosti a projektu Umění v práci, a humornou cestou je servíruje ve své knize. Kniha z vydavatelství Grada k dostání od května v e-shopu a v knihkupectvích za doporučenou cenu 229 Kč.
 
Ať se nám to líbí nebo ne, výmluva coby forma lži hraje v životě člověka určitou roli. Mnozí z nás však dělají velkou chybu, když začnou lži a spolu s nimi i výmluvy zneužívat, to jejich osobní rozvoj brzdí. Jak říká autorka této publikace: „Tolerance k alkoholu je u nás 0 promile, v některých zemích 0,3 promile. Tolerance k výmluvám jako by byla u nás povolena alespoň 1 promile v krvi. Naopak když někdo řekne pravdu tam, kde se přímo nabízí výmluva, většinou to ostatní spíš šokuje.“ Není to zvláštní? Na každé krabičce cigaret najdete varující nápis ministerstva zdravotnictví, že kouření škodí zdraví. Kde ale najdeme varování proti výmluvám? Proč vlastně potřebujeme výmluvy? K čemu nám jsou?
 
Tato kniha byla napsána pro všechny, kdo chtějí dělat v životě víc, než jen hledat důvody, proč něco neudělali. Ukáže vám, jak se vypořádat s tím, co vás vede k tomu, abyste se vymlouvali a vzdali se toho, po čem toužíte. Zjistíte také, zda výmluvy druhých jsou pravda a jak takové výmluvy elegantně odstranit. Dozvíte se, jak změnit škodlivé myšlenkové stereotypy, které vám brání dosáhnout v životě úspěchu, štěstí a zdraví. Odhalíte dva nepřátele úspěchu – lenost a touhu po rychlé odměně. Najdete cesty, jak zlepšit rodinné vztahy a přátelství, jak více věcí dokončit, naučíte se být objektivní a dosahovat lépe svých cílů.
 
 
Medailonek autorky
Mgr. Monika Nevolová
Vystudovala magisterský obor Psychologie Univerzity Palackého v Olomouci (1999 – 2005), další zkušenosti získala v tištěných a TV médiích, a to na pozicích redaktora, dramaturga, kreativního producenta a vedoucí vývoje zábavné tvorby, což ji přivedlo k práci mediálního konzultanta. Zkušenosti z psychologie rozvinula v rámci lektorské činnosti – tréninky komunikačních dovedností, koučinku, tvůrčího psaní, story tellingu, improvizace, stand up principů, networkingu a marketingové komunikace. Tyto dovednosti vedly k zjištění, že zkušenosti ze světa médií a umění fungují výborně v kombinaci s business nástroji. A tak vznikl projekt, kterému se nyní věnuje naplno: Umění v práci. www.umenivpraci.cz
 
Co je Umění v práci?
Kombinace umění a vzdělávání fungují výborně pro zlepšení komunikace, vyjednávání, prezentačních dovedností, veřejného vystupování, nebo když je potřeba vést a motivovat zaměstnance v kritických časech, v týmové práci, při zavádění změn, ale také pro vystupování v médiích a vytváření svého osobního PR. Umění vychází ze slova UMĚT – co chcete umět vy?


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.