Share |

Retro hravost s nádechem pohody

Taková je nová kolekce Marionnaud laků na nehty jaro/léto 2014.
foto: pořadatel akce

Bezstarostnost je ústřední téma nové kolekce laků na nehty Marionnaud - trendy jaro/léto 2014. Něha pastelových barev jde ruku v ruce s lehkou provokací a lehkomyslným způsobem života. Pět odstínů barev v retro nádechu přesně vystihuje létní atmosféru – svěžest, nespoutanost a svobodu. Kromě atraktivních barev nabízejí laky na nehty Marionnaud také snadnou aplikaci díky plochému štětečku, rychlé schnutí laku a vysoký lesk. Navíc obsahují formuli díky které je lak na nehty odolnější proti poškrábání a olupování. Krásně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Pokud jsou nehty navíc v barvách aktuálních trendů, je úspěch zcela zaručen. Všechny tyto laky na nehty jsou k dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 139 Kč.
 
V limitované letní kolekci je na výběr těchto pět odstínů:
HAPPY BLUE – retro inspirace pro dokonale trendy nehty. Levandulově modrá s lehkým nádechem bílé pro zjemnění odstínu. Tuto barvu ocení všechny hravé ženy.
FOLLEMENT CITRONADE – veselá žlutá připomíná letní slunce či osvěžující citronády. Nesmí chybět žádné milovnici letních radovánek.
CANDY PÊCHE – lak v odstínu letních delikates, melounové zmrzliny se šlehačkou, či ovocných bonbónů ocení všechny něžné ženy a dívky.
PIN UP – výrazná, sytá barva oranžové v kombinaci s růžovou je hitem léta už několik let. Jemný světlý odstín sluší všem typům žen.
VICHY ROSE – velmi atraktivní pastelový odstín se třpytivými odlesky dokonale ladí s opálenou pokožkou. Růžová barva se hodí ke každé ženě.
 
Aby byla péče o nehty kompletní, nabízí Marionnaud doplňující sortiment. Řada péče o nehty se skládá ze dvou produktů, čirého podkladového a krycího laku (Base & Top Coat) a speciálního bílého laku určeného pro francouzskou manikúru. V nabídce naleznete také praktický korektor laku v tužce, který je dodáván se třemi náhradními hroty. Oceníte ho při přetažení laku a snadno tak odstraníte vzniklou stopu nebo přebytečný lak. Korektor neobsahuje aceton ani konzervační činidla, nehtům a jejich okolí navíc díky obsahu jojobového oleje dodá hydrataci. Všechny tři výrobky jsou k dostání v síti Marionnaud za cenu 139 Kč.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.