Share |

Restaurace Podolka vyplouvá

foto: Podolka

Restaurace Podolka otevřela i vrchní terasu a vydává se vstříc novým, nejen kulinářským dobrodružstvím.

Celé léto tak můžete navštívit Horní Palubu, lougne bar přímo nad
hladinou Vltavy s výhledem na řeku i na Vyšehrad. Na baru se mixují Žufánci nejen s lažanskými mošty, jako Sv. Antoníček z borovičky, nebo Aprikotka z meruňkovice. Kuchaři servírují streetfood celého světa. Například arabskou Durzí pitu - sendvič z čerstě grilovaného chleba lavaš s lilky a česnekovým labne, nebo chorvatskou pljeskavicu v pitě s domácím ajvarem.

S otevřením Horní Paluby se pozměnilo i menu spodní restaurace. Šéfkuchař Honza Dlabal zkombinoval moderní postupy se zásadami nejen Ajurvedy a na jídelním lístku tak najdete čerstvé uramaki sushi, salát z červéné řepy s gomásiem, nebo klasický burger, ale z biomasa, v celozrnné bulce a s domácím dresingem. I na baru se dá vybrat ze zajímavých kombinací, třeba Matcha koktejl z Lažanského moštu a čaje matcha nebo Madras old Fashioned z whisky, curry a cukru. Milá obsluha je samozřejmostí.

Podolku najdete v Podolí, v prostorách Jacht klubu CERE na adrese Podolské nábřeží, přístav 1. Zastávka "Podolská vodárna", přímo naproti prodejně Cheesy a žlutému automatu na jízdenky.
Restaurace otevírá každý den v 11:00. Horní Paluba má otevřeno od dvou do dvou a každý pátek hrají DJs.

více info na www.restauracepodolka.cz nebo na facebooku www.facebook.com/podolka


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.