Share |

Report: Roni Size se zbláznil aneb clubbing pro starší a pokročilé

foto autorka

 
Hmmm, Roni Size v Roxy, jak se asi má po těch letech?
 
V půl jedný v noci se vyhrabete z gauče a vyrazíte do záře velkoměsta. Přivítá vás příjemně zaplněná Roxy, kde už neznáte kromě právě hrajícího DJe Koogiho vůbec nikoho a čekáte na hlavního hrdinu.
 
Milý a usměvavý Roni si stoupne za gramce a nasolí tam, co se do vás vejde. Ušklíbnete se, hm, to se dalo čekat, čím tvrdší, tím lepší. Ale, chyba lávky! Najednou to zalomí do příjemně vokálovýho songu a chvilku vás kolébá v pocitu, že zase bude dobře.
 
Tak si tak říkáte, jasně, bude to střídat. No, střídal, ale jak! Představte si, že jdete do baru na drink. Najednou vás někdo flákne do hospody 6. cenový a k pití dostanete zvětralý splašky a k jídlu oslintanýho utopence.
 
A prásk! Procházíte se po červeným koberci v Hiltonu, cvičíte francouzskou gramatiku a kroutíte si kníra. Cvak - jste na pláži, žvýkáte kokosový plátky a štípe vás písek v zadku.
 
Vymyslete si, co chcete, a Roni vás tam vezme. Čekejte cokoliv, stejně vás překvapí. Křičte jak chcete, dojde vám řeč. Jsem ráda, že jsem u toho byla. Díky.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.