Share |

Rapper Bonus vystoupí 27.1. na Clash! v Chapeau Rouge

foto Chapeau rouge

V Chapeau Rouge vystoupí se svým jediným pražským zimním koncertem rapper Bonus, aktuálně nominovaný na cenu hudebních kritiků APOLLO. Po koncertě následuje ve dvou patrech klubu elektro – dubstep mejdan se vzácnými hosty: z Francie přijede rafinovaný dj Don Rimini. V dubstepovém Undergroundu vystoupí maďarská dvojice Robotrock.
Bonus, Martin Hůla aka Bourek. Do roku 2006 hrál v kapele Ememvoodoopöká, se kterou získal žánrového Anděla v kategorii Alternativní a nezávislá scéna za rok 2005. Byl členem kapel Sporto (nominované na stejnou cenu v kategorii Elektronická hudba za rok 2009). Pod jménem Bonus nahrává a koncertuje od léta 2009 - v současné době společně s Pe.Klem (kytara - Komunisti, ex Hissing Fauna) a Machym (basa - Promiňte umíram, ex Sulk) v sestavě nazvané Martin Tvrdý Trio. Za debutové LP Konec civlizace byl nominovaný na žándrovou cenu Anděl v kategorii Hip-hop a RNB.

http://bonus.temnysily.cz/
 
Don Rimini, legenda francouzské elektro scény. Na mezinárodní scénu vystřelil v roce 2007 s peckou Let Me Back Up. Od té doby má za sebou čtyři EP (naposledy loňské Nlarge Your Parties) a hlavně obrovské množství odehraných mejdanů a headlinovaných festivalů. Jenom loni se za mixák postavil stodvacetkrát, v Austrálii, Americe, Japonsku i v Evropě. Jeho sety mají neopakovatelnou atmosféru, tohohle chlápka můžete vidět třikrát a pokaždé zahraje jinak.

http://www.facebook.com/donrimini
 
Robotrock. Mejdanová scéna v Maďarsku je trošku jiná liga, než u nás. Svědčí o tom i to, že RobotRock mají na Facebooku přes 35 tisíc fanoušků. Tohle duo dubstepových djs a zároveň promotérů patří k největším maďarským jménům. Proč? Jednoduše dokáží dostat do tance všechno, co má ruce a nohy.

http://www.facebook.com/robotrockmusik

 
The Fakes. Od indie k dubstepu a dál, The Fakes pro vás v Praze už pár let vybírají to nejčerstvější, co lze hrát.
 http://www.facebook.com/thefakes
 
Na Clashi dále zahrají: Tenten, Abab, Stifler selecta, Dirty little toaster, Normat Bates.
CLASH! v Chapeau Rouge v pátek 27. ledna začíná ve 21 hodin.
Limitované vstupenky v předprodeji k dostání v klubu: 150,- Kč, na místě na celý večer 250,-
Videopozvánka zde.
Facebook zde.
www.chapeaurouge.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.