Share |

Idiot / Moby Dick: 518 a Cole chystají společné tour

foto: pořadatel akce

Jaro roku 2014 bude opravdu nabité. Rádio HipHopStage&BiggBoss za podpory partnerů připravilo na letošní jarní měsíce velký koncertní projekt, který přinese spoustu skvělých hudebních zážitků!
 
Na Idiot / Moby Dick tour čeká na fanoušky českého hip hopu opět něco speciálního. Již brzy totiž odstartuje velká série koncertů, která navštíví různé kouty České republiky, samozřejmě včetně těch moravských. Nachystány jsou velké mejdany se spoustou zábavy a hlavně toho nejlepšího současnýho rapu, kterej je aktuálně v Čechách k mání!
 
Na koncertech Idiot / Moby Dick tour uslyšíte v živém provedení skvělou desku Vladimira 518 Idiot. Ten vám její obsah nabídne společně s live bandem, který zahrnuje lidi jako Adam Koller a Matěj Havlíček. Postarají se vám o opravdu jedinečnej zážitek, na kterej budete dlouho vzpomínat. Skvělý doprovod live bandu navíc zajistí sympatické duo talentovaných zpěvaček TuttiFrutti, dále Mike Trafik, jehož hudbu aktuálně můžete slyšet v novém filmovém snímku Vejška, a zapomenout nesmíme na LA4, který kompletní sestavu doplní a nabídne společný pecky s Vladimirem a Jamesem. Něco takovýho prostě jen tak neuvidíte!
 
Minimálně stejnou sílu má určitě i povedená deska Moby Dick, kterou v závěru loňského roku vydal James Cole. Super tracky jako Peperi, Zatnuto a další tak zazní live, a to za doprovodu zkušeného DjeDoemixxxe.
 
Pokud byste chtěli ještě něco navíc, nebudete zklamáni. Kromě slušnýho hudebního nákladu, se vám na každém z koncertů dostane i ledově namraženého welcome drinku od Jägermeistera a  u vstupu vás budou vítat půvabné hostesky. Takže kromě skvělé hudební show, čekejte také dárečky a zpestření navíc!
 
Vše o Idiot / Moby Dick tour na www.hiphopstage.cz/tour2014
Na sociálních sítích je připraveno kompletní info pod hashtagem #idiotmobydicktour2014.
Doprovodný program: Dárky, welcome driky, hostesky!
 
Seznam měst
28.2. Klub Mír - Uherské Hradiště
8.3.   Špindlerův Mlýn – Klub Dolská
21.3. Klub Woko - Jablonec nad Nisou
22.3. Klub Paládium - Hodonín
29.3. Vyškov –Klub B-29
4.4.   Klub Fléda - Brno
18.4. Ostrava - Klub Barrák
25.4. Club Slavie - České budějovice
2.5.   Praha - Klub Roxy
23.5. Club 007 - Hradčany u Tišnova
30.5. Plzeň – Klub Buena Vista
 
Videoklipy
Vladimir 518 – Planeta Praha
James Cole – Zatnuto
James Cole, LA4, Mike Trafik - Nadzemí
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.