Share |

Princezny Wanted: Ženy, které budou zachyceny jako originální stvoření

foto: pořadatel akce

Slečny, dívky, ženy! Cítíte se být princeznou nebo si to chcete vyzkoušet? Pak se přihlaste do studentského projektu mladé fotografky a studentky Fakulty umění a designu v Plzni, který si klade za cíl zachytit ženu jako originální stvoření se svými sny a přáními.
 
Projekt se pokusí ukázat ženu v jiném světle než je dnes obvyklé - něžně, nevšedně a bez vulgarity. Na jeden den se tak můžete proměnit na pohádkovou princeznu a třeba i zavzpomínat na své dětství. Z projektu by měla vzniknout fotografická výstava.
 
Na každou princeznu, která se projektu zúčastní, čeká originální korunka a na konci projektu dostane vytištěnou fotografii dle vlastního výběru ve formátu A4, zbytek v rozlišení 72 dpi (pro monitory, nikoli pro tisk).
 
Jak na to?
Vyfoťte (třeba na mobil) vaše oblíbené oblečení, ve kterém se cítíte výjimečně (no, zkrátka jako princezna :-)…). Popište v pár větách nebo pošlete fotku místa, kde byste se chtěla nechat vyfotit a zamyslete se proč. Odpovězte na otázku: Jak by vypadalo/vypadá moje království? A vše pošlete na twee.princezna@seznam.cz
 
Jaké jsou podmínky účasti?
Pracovní název projektu je Princezny a podmínky pro zúčastněné jsou následující: Ženy ve věku 35 až 119 let z Plzně, Prahy, Brna, Jihlavy a Třebíče.
 
Kam se ozvat:
Buď na email twee.princezna@seznam.cz
nebo na facebook https://www.facebook.com/Twee.photography


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.