Share |

Pražský NoD navštíví 1. října freak-folkoví světoběžníci The Raw Men Empire

foto. pořadatel

Do Prahy zavítá proslulé a oblíbené freak-folkové izraelské hudební seskupení The Raw Men Empire. Svou energií nabitou show předvedou pražskému publiku 1. října v pražském klubu NoD. The Raw Men Empire bývají často přirovnáváni k známějšímu Devendrovi Banhartovi a během pár let své existence se tato čtveřice z Tel Avivu probojovala i na takové prestižní americké festivaly jako SXSW v texaském Austinu nebo newyorské CMJ. Pražská zastávka je součástí jejich euroamerického turné, na němž se vedle Prahy zastaví v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Slovinsku a USA. Vstupenky v ceně 200 Kč jsou již v předprodejích v síti SMS Ticket.

Telavivské kvarteto hudebníků, které tvoří Tsvika Frosh, Yonatan Miller, Nadav Lazar a Itai Kaufman, vzniklo roku 2009. Už jejich první EP The Rise and Fall Of vydané v roce 2009 se setkalo s úspěchem a izraelská kritika na ně pěla samou chválu. V roce 2010 vydané druhé album Elodie se už setkalo s mezinárodním úspěchem a tuto izraelskou čtveřici vyneslo na mezinárodní hudební scénu.

,,Vzhledem k invenčnosti a originalitě souboru, energii, kterou při svých vystoupeních vydávají, a zkušenostmi i s divadelním prostředím, je skupina The Raw Men Empire ideálním hostem prostoru NoD. Jejich show bude v každém ohledu nezapomenutelná,” doplňuje šéfdramaturg prostoru NoD Adam Halaš.

Sami sebe The Raw Men Empire charakterizují jako veselou hudbu pro smutné lidi (a naopak). Rádi odhazují freak-folkovou nálepku a jako správní rockoví rebelové neuznávají pódium a nejšťastnější jsou v obklopení svých fanoušků. Jejich vystoupení hýří nápady, vtipem a energií, jakou jim mnozí můžou jen závidět.

Vstupenky na vystoupení, jaké Praha ještě dlouho neviděla, jsou v předprodejích v síti SMS Ticket. Cena vstupného v předprodeji je 200 Kč, na místě 300 Kč.

www.nod.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.