Share |

Pozvánka na benefiční párty o.s. Šance zvířatům

Žádné kotce, jen pelíšky!
foto: pořadatel akce

Žádné kotce, jen pelíšky! Pozvánka na benefiční párty o.s. Šance zvířatům.
 
Liberecké občanské sdružení Šance zvířatům se věnuje poskytování dočasných domácích depozit pro psy, kočky a i jiná společenská zvířata, která by jinak skončila v kotcích útulků. Zvířata tak žijí v domovech členů o.s. a dobrovolníků, pro které se vžil termín „dočaskáři“. Systém dočasných péčí, tzv. „dočasek“ byl zvolen z důvodu maximální individualizace péče o konkrétní zvířet. Psi nebo kočky, pokud jsou odebíráni z rodiny, nejsou stresováni prostředím útulku, ale najde se jim vhodná dočasná péče v domácím prostředí. Tento postup je citlivý především v případech týraných či zanedbávaných zvířat, která jsou nesocializovaná a potřebují trpělivý a laskavý přístup. Mají především možnost zvyknout si na chod domácnosti, ruch města atd. Do adopce tedy zvířata odcházejí plně socializovaná, s hygienickými návyky, a samozřejmě proočkovaná, a pokud je to možné, i kastrovaná, aby se zabránilo nežádoucímu množení.
 
Financování aktivit sdružení je závislé na darech od těch, kterým není osud těchto zvířat lhostejný. A jako důležitý a navíc i milý a zábavný způsob získávání materiální i finanční pomoci se ukázalo pořádání benefičních akcích. První benefiční akci uspořádalo o.s. Šance zvířatům na jaře 2013 jako maškarní nonkonformní diskotéku v klubu Had na libereckých kolejích, kde se díky darům nejen od studentů univerzity podařilo nashromáždit nemalé množství darů v podobě konzerv a granulí pro psy a kočky, praktických potřeb či finanční dary.
 
Další akcí na podporu o.s. Šance zvířatům bude v pátek 23.8.2013 letní „Benefiční párty v libereckém Golf Baru“, naproti Severočeskému muzeu. Akce odstartuje již v podvečer grilovačkou s nabídkou jak pro „masožrouty“, tak i pro vegetariány. Později vystoupí liberecké kapely DooWhenBlade (našláplý ska-punk), Madafaka (death-metalcore) či rockoví Exil51. Poté párty bude pokračovat tanečněji a to nonkonformní diskotékou Duck The Mainstream a DJ setem Stealth Reality. Navíc se návštěvníci dočkají fireshow, nadupané benefit tomboly s parádními cenami jako je deska na longboard od Longang, poukazy na tetování a piercingy od Hells Cat a Dita Tattoo, soudky piva od Svijan, poukazy na stříhání od Jany Fundové (kadeřnictví Merlin), dobroty od Světa zvířátek a další. A na baru budou připraveny drinky za akční ceny.
 
Vstupné je dobrovolné, výběr hudby i doprovodného programu nemalý a hlavně to vše je pro dobrou věc!
Na hojnou účast libereckých i přespolních se těší o.s. Šance zvířatům.
 
Info o akci:
http://www.facebook.com/events/648200338531068/
http://www.facebook.com/O.S.Sancezviratum


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.