Share |

Pohoda 2013 - díl 2. aka Dojmy a ČEPOVANÁ TRESKA

atoms for peace, kate nash, o. children....
text a foto Radek Chlubna

Naše očko je na Pohodě. Co vidí?

Letos opět vše šlape.

K vyprodání chybělo prý asi 1500 lidí, zítra by měla být ještě tiskovka s Michalem kaščákem, kde proběhne klasické zhodnocení.

 

Počasí nám přeje, je víceméně polojasno, takže se lidí nepečou ve vlastní šťávě, ale normálně můžou fungovat celý den

 

Včerejší hudební orgasmus má na svědomí Flea, ten člověk je úplně na jiným levelu, jeho styl hraní, pohyb na stage, energie...

Včera proběhla klasická Chemikova družba s bratmi zo Slovenska, takže titul nejlepšího zahraničního novináře opět obhájen, ledviny to vydržely.... dneska na oplátku hostí bratia.... V line upu jsou domácí ročníkové slivovice.

 

Letošní hit = čepovaná treska, což je snad fakt asi čepovaná ryba.... nějak sem to nezkoumal ale byla na ní docela fronta.... má to snad být ranní vyprošťovák.

 

Vzhledem k moji nový kariéře otce, která se kvapem blíží, sem si opět potvrdil, že Pohoda je asi  jediný festival, který má program i pro ty nejmenší a děti sou plnohodnotnými návštěvníky festivalu.

 

DESÍTKY DALŠÍCH FOTEK NAJDETE V NAŠEM FACEBOOKOVÉM ALBU ZDE.

 

 

PS o tresce:

 

Čapovaná treska rovno do stanu

 

Pře milovníkov tresky smě v spolupráci so spoločnosťou Ryba Košice připravili unikátne prekvapenie – čapovací stroj na túto slovenskú pochúťku. V Treska stane vám na Bažant Pohodě třesku načapujú rovno do čerstvého pečiva, ba čo viac, môžete si ju nechať priniesť na raňajky rovno do vlastného stanu. Raňajky si môžete objednať jednoducho - stačí, ak si prilepíte na váš stan nálepku, ktorú získate při vstupe na festival a donášková služba sa už o všetko postará. Dobrú chuť!

 

PPS:

 

999 permenanetiek na Bažant Pohodu 2014 vypredaných

 

Niečo vyše hodiny vydržala limitovaná edícia permanentiek na Bažant Pohodu 2014 za 49 eur. Tohtoročná rýchlosť predaja překonala aj vlaňajší record. V ponuke sú ešte permanentky za 59 eur, v tejto ceně si môžu návštevníci kúpiť v našom Pohoda shope 3000 kusov. Vlani sa ich předalo 1080.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.