Share |

PechaKucha Night už v úterý v Galerii Emila Filly

foto: pořadatel akce

V úterý 21. 5. 2013 ve 20:20 se koná událost PechaKucha Night, která je součástí doprovodného programu k výstavě Minimální trvanlivost – Kontext roku 2012 ve výtvarném umění. V prostorách Galerie Emila Filly v Ústí nad Labem se představí lidé z různých oborů prezentující vlastní uměleckou tvorbu, projekty, rekordy, nápady apod.

Téma PKN je ROK 2012 a zahrnuje ohlédnutí i zhodnocení loňského roku z pohledu uměleckých aktivit i jejich tvorby. V prostorách galerie vystoupí umělkyně s vyhraněnými názory k současné společnosti Darina Alster, izraelský umělec zabývající se problematikou menšin Shlomi Yaffe i zakladatel serveru Opuštěné stavby Darius Hingar. Umělci Matěj Smetana, Tomáš Tichý a Tadeáš Kotrba absolvovali studium na Akademii výtvarných umění a na PKN představí svou současnou tvorbu. Ústecké projekty odprezentují architekti Marek Hudač a Vojtěch Malina s realizací galerie Buňka a Adam Frk bude hovořit o nadcházejícím Kulturním festivalu. Večer zakončí držitel rekordu na motorovém padáku Miroslav Oros s titulem Rekodman 2012.

Akce Pecha Kucha určená pro širokou veřejnost je netradiční kvůli svému formátu prezentací 20×20, kde jednotliví prezentující mají přesně 20 slidů/snímků a každý běží po dobu přesně 20 vteřin. Součástí Pecha Kucha Night je afterparty s barem Mumie a hudbou, jako příležitost navázat diskuzi na uvedené prezentace.

Akce se koná již toto úterý 21. května 2013 od 20:20 v Galerii Emila Filly. 

Více informací na FB_PechaKuchaNight


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.