Share |

Poslední informace k festivalu Svojšice 2012

repro k akci

Organizátoři festivalu nám poslali poslední info týkající se festivalu, který se koná  už 29. 6, tady je:
 
Festival Svojšice 2012 přináší kompletní časový harmonogram a souhrn posledních praktických informací tykající se barů, parkování, vstupenek, soutěže a celkové organizace festivalu.

Místo konání festivalu:
Letní areál Svojšice u Přelouče, Pardubický kraj. GPS: 49.970542,15.603536

Začátek a ukončení festivalu:
Otevřeno od 17.00 hodin
Konec nejpozději v 6.00 hodin
After Party od 06.00 hodin v prostorách u areálu.
Soutěž o Renault Twingo startuje v 21.50 – 22.00 hodin.

Upozornění a pravidla:
Zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.
Po celou dobu konání festivalu platí zákaz vycházení z areálu. To platí i pro majitele VIP pásky. Při porušení pozbývá vstupenka a VIP páska platnosti. Zákaz vstupu mladším 15 let! Na akci je zdravotní dozor, požárníci, security služba. Posíleny jsou hlídky Policie ČR. Zákaz požití alkoholu mladším 18 let! Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení. V případě potřeby, dotazu či problému se obraťte na pořadatele akce.

Počasí a kryté prostory:
Na krásné počasí se těšíme všichni. V případě nepřízně počasí budou k dispozici krytá pódia a stany pro přibližně 3 000 návštěvníků.

3D mapa areálu:
http://svojsice.cz/2012/novinka-detail.php?id=286

Vstupenky:
Cena v předprodeji 799 Kč. Předprodej končí v pátek v 15.00 hodin.
Online předprodej:
http://www.ticketportal.cz/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1268998

Na místě v den konání - 850 Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Vstupenky zakoupíte také ve všech prodejních místech Ticketportal.Originální design vstupenky Svojšice zakoupíte v kamenném shopu. Seznam kamenných prodejců najdete zde:
http://svojsice.cz/2012/vstupenky.php
Každá vstupenka je originální s pořadovým číslem a ochrannýmy prvky.
Pozor na prodej padělaných vstupenek. Majitel takovéto vstupenky nebude vpuštěn dovnitř a bude přivolána Policie ČR.

Doprava:
Kyvadlová doprava - autobusy
První autobus odjíždí z pardubického autobusového nádraží v 16.30 hodin a pak v půlhodinových intervalech. Autobusy odjíždí z "nultého" nástupiště uvnitř areálu hlavního autobusového nádraží v Pardubicích. Autobusy budou z důvodu lepší orientace polepené plakáty festivalu Svojšice 2012.

První autobus ze Svojšic odjíždí v 5.30 a pak v půlhodinových intervalech. Autobus bude přistaven na příjezdové komunikaci u areálu Svojšice (na horním VIP parkovišti - u prodeje vstupenek na místě).

Cena každé jednotlivé jízdy je 30 Kč za osobu (mějte připravené drobné). Využívejte pouze tyto autobusy VEOLIA Transport, za ostatní dopravce neneseme žádnou odpovědnost.

Taxi Pospíšil, smluvní partner festivalu Svojšice 2012
Fixní cena Pardubice - Svojšice / zpět - 400 Kč. Přelouč- Svojšice / zpět - 250 Kč
V případě sazby za km: nástup - 39 Kč // jízdné - 20 Kč/km // Čekání - 7Kč/min
Kontakt: +420 777 889 566 // +420 800 666 660 (bezplatná linka)

Parkování:
Parkoviště bude k dispozici v bezprostřední blízkosti areálu festivalu. Kolem areálu platí zákaz parkování mimo vyhrazená parkoviště.
Na žádost obce Svojšice a Policie ČR mohou být vozidla parkující mimo parkoviště pokutována.

Stany a ubytování:
Po prokalené noci se můžete okamžitě uložit ke spánku ve stanovém městečku, které Vám zdarma nabídne místo pro vaše stany a celty.
Seznam penzionů a hotelů v blízkosti Svojšic najdete zde:
http://svojsice.cz/2012/ubytovani.php

Občerstvení:
Chlazené nápoje a stánky s občerstvením budou k dispozici v celém areálu. Vše bude připraveno pro vaše nejpohodlnější odbavení. K dispozici bude i pestrý sortiment jídla.
Alkohol mladším 18 let neprodáváme. Zákaz požití alkoholu mladším 18 let.

Soutěž o nový Renault Twingo:
Mechanika soutěže:
Soutěže se může zůčastnit majitel vstupenky Svojšice 2012 zakoupené v předprodeji. Platí pro osoby starší 15 let. Voucher může každý účastník vyplnit pouze jednou. S mobilním telefonem a správně vyplněným a nepoškozeným voucherem se dostavte v 21.45 hodin na viditelně označené místo "soutěž Twingo" uvnitř areálu Svojšice.V dostatečném časovém předstihu bude na obrazovkách v místě vyhlašování viditelně zobrazeno telefonní číslo. Účastník soutěže, který se jako první dovolá mobilním telefonem na soutěžní číslo v době od rozhodného okamžiku, který stanoví moderátor předem oznámeným pokynem, bude následně vyzván k prokázání totožnosti a současně k předložení řádně vyplněného nepoškozeného a čitelného voucheru, obsahujícího správné odpovědi na všechny soutěžní otázky.V případě správnosti údajů na voucheru a shody telefonního čísla uvedeného na voucheru s telefonním číslem, které se jako první dovolalo na soutěžní číslo v době od rozhodného okamžiku, bude takový účastník vyhlášen vítězem soutěže.

Soutěžní voucher si můžete předem stáhnout a vytisknout zde: http://svojsice.cz/2012/download/voucher_svojsice_2012.jpg
Kompletní pravidla soutěže najdete zde:
http://svojsice.cz/2012/soutez.php

Sobotní program:
Sobotní afterparty proběhne v nedalekém areálu zámku Choltice, který nabídne taneční afterparty až pro 1 000 partypeople. Hlavním hostem je djane Lucca. Před afterparty máte možnost zrelaxovat svoje těla na vyhlášených Mělických písnicích. Zámek Choltice najdete 4 km od Svojšic směr Přelouč.

Osobní prohlídka, akreditace, výherci a ostatní
Akreditace, VIP, vystupující, partneři a další hosté musí svou totožnost při vstupu na festival prokázat Občanským průkazem. Každý návštěvník festivalu Svojšice se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je přísný zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.

Pokud si nějaké z výše uvedených věcí vezmete sebou, nechte je v autě. Osobní prohlídce se při vstupu musí podrobit každý návštěvník včetně hostů a partnerů festivalu. Osobní prohlídka je nutná pro bezpečí nás všech. Pokud s sebou povezete léky, předložte při kontrole u vstupu lékařské potvrzení.

Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze na základě předložení občanského průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují právo kontroly občanského průkazu z důvodu zjištění plnoletosti návštěvníků festivalu.

Více informací a přesný line-up na www.svojsice.cz

Ostatní práva vyhrazena. Dance Club Promotion s.r.o.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.