Share |

Paper Hub je nejlepší coworking, jaký známe

Klimošku? Ne, raději stinnou terasu
foto Iva Dubská

Paper Hub je coworkingový prostor v Praze 7, příjemné prostředí a dobré pracovní zázemí pro angažované, inovativní a kreativní lidi. Jsme otevřeni freelancerům, studentům, malým firmám a startupům i lidem, kteří mimo svou hlavní práci realizují další projekty. Svým členstvím dávají najevo zájem o myšlenky a témata Paralelní Polis snoubící umění, společenské vědy a nové technologie.
 
Každý člen Paper Hub má možnost v rozsahu zvoleného tarifu (od 300 do 3000 Kč / měsíc) využívat kterékoliv volné pracovní místo ve sdíleném prostoru, kancelářské vybavení (tisk, scan, kopírování, wifi, projekční technika atd.), kuchyňku, terasu a zvýhodněnou možnost pronájmu zasedací místnosti. Nabízíme taktéž možnost pronajmout si svůj vlastní pracovní stůl.
Členství se platí pomocí kryptoměny Bitcoin, s jehož používáním Vás rádi seznámíme a pomůžeme rozměnění i platbu uskutečnit.
Pro nečleny Paper Hubu nabízíme pronájem zasedacích nebo konferenčních místností. Pokud potřebujete uspořádat malý meeting pro 5 lidí, prezentaci pro 20 klientů anebo přednášku pro 100 návštěvníků, najdeme spolu správné místo.
Paper Hub je součástí Paralelní Polis, jenž nabízí pravidelný program vzdělávacích a oddechových akcí, kulinářské zázemí zajištěné Bitcoin Coffee a technické podhoubí v podobě 3D tiskové dílny MakersLab.
 
Co nabízí:
Rychlý a bezpečný internet
Barevná tiskárna, scan a kopírka A4/A3
Kuchyňka
Terasa
Zamykatelné skříňky
Zasedací místnost
Přednáškový sál
3D tiskárny
Zařízení na sítotisk
Kavárna
 
Koho hledáme:
Kreativce, technické hračičky, anarchisty, umělce, vizionáře, hackery, Bitcoinové maniaky, bystré hlavy, inovátory, digitální nomády, milovníky kávy…lidi, co jdou proti šedi a hledají paralelní řešení!
Více info na www.paperhub.cz, www.facebook.com/paperhub a hub@paralelnipolis.cz.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.